IMAGINI ŞOCANTE: Tânără lovită şi tâlhărită la intrarea în lift. O cameră a surprins totul. UPDATE: Agresorul a fost reţinut

Un incident grav a avut loc în urmă cu două zile într-un bloc din Alba Iulia, la intrarea în lift.  Atacatorul era un recidivist care ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 18:28
IMAGINI ŞOCANTE: Tânără lovită şi tâlhărită la intrarea în lift. O cameră a surprins totul. UPDATE: Agresorul a fost reţinut

UPDATE: Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia, REȚINUT. Nu își recunoaște fapta

Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia a fost identifcat, luni noapte, și depus la secția de poliție. Bărbatul a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani după care i-a furat telefonul și portmoneul. 

Suspectul a fost prins și reținut de polițiștii din Alba. Acesta va sta în arest preventin timp de 24 de ore după care va fi prezentat în fața procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale. Acesta a declarat presei că nu el este vinovatul.

 

Remintim că potrivit IPJ Alba în noaptea de 17/18.11.2018, politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni.

În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta Tânără, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.

Se pare că Nicolae Drăgoi din Alba Iulia este din cartierul Bărăbanț și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.


Imaginile, postate în această seară pe pagina de Facebook – Atenţie Poliţia Iaşi, arată cum un bărbat loveşte puternic în faţă o tânără, iar apoi, după ce aceasta cade inconştientă, îi umbla prin buzunare. “Poate îl recunoaşte cineva”, este mesajul care însoţeşte clipul video.

Patru persoane au intrat pe rând în acea scară de bloc. Două dintre ele, care aveau bagaje, au urcat primele în lift. Tânăra a rămas la parter pentru a aștepta covorârea liftului. La fel și agresorul. În timp ce fata stătea cu spatele, bărbatul a așteptat câteva secunde apoi a lovit-o cu pumnul în cap atât de puternic, încât victima a căzut secerată la pământ. Individul i-a luat telefonul, a căutat-o prin geantă și prin buzunare, apoi s-a făcut nevăzut.