Imagini şocante! Un băieţel de doar 12 ani este urmărit de un urs brun în timpul unei excursii – VIDEO

Un băiețel în vârstă de 12 ani a trecut prin clipe groaznice atunci când a fost urmărit de un urs în timp ce era într-o expediție pe munte. 

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 14:22
Imagini şocante! Un băieţel de doar 12 ani este urmărit de un urs brun în timpul unei excursii – VIDEO

Imaginile şocante cu un băieţel din Italia au făcut înconjurul lumii. Videoclipul arată cum un băieţel se plimbă calm pe un munte, urmat de un urs brun. Mama lui se aude din spatele camerei, îndrumându-l pe copil să se deplaseze liniştit şi să nu privească în spatele lui, potrivit BBC.

Alessandro se afla cu familia lui pe un munte din Trentino, o provincie din Italia, când au observat ursul, care s-a ridicat pe picioarele posterioare şi a continuat să-l urmărească pe băiat. 

Citeşte şi: Imagini spectaculoase pe Transalpina. Cum arată şoseaua unde zăpada măsoară încă un metru

În timp ce copilul încerca să scape de animalul sălbatic, familia lui îi oferea îndrumări şi încerca sa-l păstreze liniştit pentru a nu enerva ursul. 

Purtând o ținută viu colorată, Alessando a verificat continuu ursul în urma lui, în timp ce mama și iubitul ei îl sfătuiesc să nu intre în panică. Tensiunea crește pe măsură ce ursul se ridică pe picioarele posterioare și băiatul își strigă mama. Cu toate acestea, animalul își pierde în cele din urmă interesul pentru familie și se oprește să investigheze un tufiș.

Majoritatea urșilor nu vânează și nu se hrănesc cu oameni în condiții normale.