IMAGINI ŞOCANTE. Un halterofil şi-a rupt ambele picioare încercând să ridice 400 de kilograme

Halterofilul rus Alexander Sedykh și-a rupt ambii genunchi încercând să ridice 400 de kilograme. Alexander Sedykh a postat o imagine şocantă de pe patul de spital la câteva zile după ce a ieșit din sala de chirurgie reparatorie. 

20 aug. 2020, 09:57
IMAGINI ŞOCANTE. Un halterofil şi-a rupt ambele picioare încercând să ridice 400 de kilograme

Halterofilul care și-a rupt ambele picioare în urmă cu câteva zile a ținut să arate lumii urmele groaznice ale operațiilor prin care a trecut. Dacă momentul accidentării a fost greu de privit, la fel este și fotografia cu picioarele sale pline de cusături foarte mari, după operație. Alături de poză, rusul a scris și un avertisment: „Nu este o imagine pentru cei mai slabi de înger”.

Încercând să își apere titlul european în cadrul unei competiții din Dolgoprudny, Rusia, Sedykh nu a putut susține cele 400 de kilograme. La un moment dat, acestuia i-au cedat genunchii, imaginile și zgomotul produse fiind de-a dreptul șocante. 

„Medicul a spus că genunchii mei au fost puși la loc cum trebuie și că cvadricepșii au fost cusuți cu o cusătură dublă. Soția mea a scris că meniscul a fost rupt și că tendoanele au sărit de la locul lor, dar că au fost cusute la loc. Mă dor toate, dar rezistăm”, a declarat Sedykh pentru agenția de presă rusă RIA Novosti, citat de Marca.