IMAGINI ŞOCANTE! Un interlop din Oradea A MURIT într-un accident rutier în Anglia în timpul unui LIVE pe Facebook VIDEO

Doi români au murit într-un teribil accident petrecut la Londra. Cursa morţii a fost transmisă live pe Facebook, iar imaginile sunt cutremurătoare. Unul dintre cei morţi este un tânăr cunoscut în lumea interlopă din Oradea, care anul trecut s-a filmat în timpul unei partide de sex oral pe statuia lui Mihai Viteazul.

11 oct. 2018, 05:54
IMAGINI ŞOCANTE! Un interlop din Oradea A MURIT într-un accident rutier în Anglia în timpul unui LIVE pe Facebook VIDEO

Sebastian Covăşdan, un tânăr de 31 de ani cunoscut în lumea interlopă din Oradea, a murit, marţi seară, în urma unui grav accident în Marea Britanie. Covășdan era pasager într-o mașină implicată într-un accident al cărei șofer a și murit pe loc, scrie ebihoreanul.ro.

Tânărul şi-a transmis ultima călătorie în direct pe Facebook. În filmare se vede cum maşina în care sunt cei doi goneşte pe autostradă în noapte. Pe un fundal cu manele date la maximum, cei doi vorbeau ca şi cum ar fi fost băuţi, înjurând şi transmiţând diverse mesaje cu caracter obscen.

Accidentul s-a produs pe 8 octombrie, la ora 2, ora locală, pe o autostradă, în zona Cheshire. Din câte se pare, mașina în care erau cei doi, s-a lovit de o alta. În urma impactului devastator, şoferul, un român din Galaţi, ar fi murit pe loc, iar Covăşdan a fost dus la spital, la fel ca alte victime, din cealaltă mașină.

Sebastian Covăşdan era un personaj cunoscut în Oradea, care s-a făcut remarcat, anul trecut, printr-un scandal public, după ce a postat pe Facebook, împreună cu un grup de prieteni, un filmuleţ în care apar în timpul unei partide de sex oral în Piaţa Unirii, pe soclul statuii lui Mihai Viteazul.