Imagini şocante. Un şofer a fost filmat pe contrasens pe autostrada Gilău-Turda

Pe autostrada dintre Gilău și Turda, un șofer a fost surprins în timp ce mergea pe contrasens, cu viteză, pe o ceață densă. Agenții i-au suspendat permisul de conducere, iar amenda într-un asemenea caz este între 6 și 800 de lei.

15 ian. 2021, 22:29
Imagini şocante. Un şofer a fost filmat pe contrasens pe autostrada Gilău-Turda

Imagini şocante au fost surprinse pe autostrada Gilău-Turda, unde un şofer a pătruns pe contrasens, pe banda a doua, şi a nimerit direct în faţa unui autoturism care circula cu 100 de kilometri pe oră. Ce a urmat, pare desprins dintr-o cursă ilegală cu maşini.

În imagini se vede cum autoturismul rulează pe a doua bandă, dar din sensul greșit. Pe aceeași bandă apare însă o mașină care circulă legal. Șoferul acesteia a reușit să reacționeze la timp și a tras puternic de volan, evitând astfel o tragedie.

Clipe de groază pentru şoferii care circulau pe segmentul de autostradă Gilău-Turda, din judeţul Cluj, pe sensul spre Târgu-Mureş. Ei s-au trezit că din contrasens vine o maşină, al cărei şofer a încurcat ieşirile şi a decis să întoarcă în loc. Doar că inconştientul i-a pus în pericol pe toţi cei care mergeau regulamentar.

Imagini şocante: Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de pe Podul Basarab
Secvenţele au fost surprinse cu camera de bord de un asemenea şofer care circula regulamentar. Pe imagini se vede cum bărbatul care merge pe contrasens o face pe banda a doua, nu pe banda de urgenţă, unde ar fi evitat din pericol. La un moment dat, o altă maşină care circulă regulamentar, dar cu viteză intră într-o depăşire iar şoferul observă târziu că din faţa lui vine cineva, pe interzis.

Am ajuns sa vad si pe asta care s-a intamplat pe autostrada Gilau-Turda.Azi 12/01/2021 ora 10:01.

Posted by Fejer Samu on Tuesday, January 12, 2021

Şoferul care circulă regulamentar are un reflex de pilot de raliuri, reuşeşte să ciupească frâna, să tragă de volan şi să evite impactul direct, care ar fi dus la un adevărat carnagiu. Mai departe, autoturismul intră în derapaj dar reintră pe traiectoria bună.

Cel care era să provoace o nenorocire nu a părut deranjat de ce era să facă şi şi-a continuat drumul, câţiva kilometri, punând în mare pericol şi alţi conducători auto. În cele din urmă, oamenii au sunat la 112, iar poliţiştii l-au găsit repede pe şoferul kamikaze, pe aceeaşi autostradă, dar pe sensul bun. L-au oprit, şi, conform codului rutier, i-au luat carnetul şi l-au amendat cu 800 de lei, o sancţiune ridicolă având în vedere pericolul pe care l-a reprezentat acest şofer fără niciun discernământ.


loading...