IMAGINI SURPRINZĂTOARE cu fetuşi care cască în burta mamei

Publicat: Sâmbătă, 21 Iunie 2014 04:58 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Iunie 2014 14:58 // Sursa: RTV.net

Cercetătorii de la Universitatea Durham din Marea Britanie şi-au propus să afle dacă fetuşii cască sau nu, iar dacă o fac, care este motivul.

Pentru a afla dacă fetuşii cască, oamenii de ştiinţă au luat 15 femei însărcinate şi le-au facut ecografii 4D, de patru ori în timpul sarcinii, potrivit dailymail.co.uk. Ultima ecografie a fost realizată în a 36-a săptămână, cu câteva săptămâni înainte ca bebeluşii să se nască.

După ce au analizat imaginile, unii academicieni cred că fetuşii nu cască, ci mai degrabă îşi închid şi deschis gurile.

De altă parte însă, cercetătoarea Nadja Reissland spune că ecografiile arată foarte clar că fetuşii cască. Mai mult, cu cât aceştia sunt mai mici, cu atât ei cască mai des. Doctorul Reissland a calculat că ei cască în medie de şase ori pe oră.

Medicul nu poate spune cu certitudine din ce motive cască fetuşii, însă nu crede că o fac pentru că ar fi obosiţi. Mai degrabă, căscatul îi ajută să-şi dezvolte unele regiuni ale creierului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bebeluşi bebeluşii cască căscat ecografie ecografie 4D femei insarcinate fetuşi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 nov 07:30
...la Universitatea Durham din Marea Britanie şi-au propus să afle dacă fetuşii cască sau nu, iar dacă o fac, care este motivul. Citește mai departe… RTV.NET –...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H