Cum a apărut Gigi Becali la moaştele Sfântului Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. VIDEO

Mii de credincioşi participă la pelerinajul Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir, printre ei şi Gigi Becali.

26 oct. 2022, 13:18

Gigi Becali este uşor de remarcat în mulţime. Îmbrăcat extrem de modest, merge întotdeauna lângă preoţi, în fruntea coloanei de pelerini.

Imagini surprinzătoare cu Gigi Becali la moaştele Sfântului Dumitru

Şi de data aceasta, afaceristul a adoptat o ţinută extrem de simplă, aşa cum ne-a obişnuit la astfel de evenimente: pantaloni de trening negri, maletă neagră, căciulă neagră şi o geacă îmblănită, şi ea tot neagră.

Mă rog pentru toată omenirea, mă să se oprească războiul, să se liniștească lumea”, a spus Gigi Becali, la Antena 3 CNN, în timp ce se îndrepta spre biserică.

În urmă cu o lună, latifundiarul din Pipera a fost surprins într-o biserică unde a predicat din Evanghelie chiar de la strană.

Citeste si Gigi Becali aruncă bomba în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Îi ia titlurile? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor”

Mii de credincioși sunt așteptaţi în continuare să se închine la moaştele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir. Săptămâna a început cu procesiunea Calea Sfinților cu Sfintele Moaşte ale Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, ale Sfinţilor Împăraţi Constantin și Elena, ale Sfântului Ierarh Nectarie si ale Sfântului Ierarh Grigorie Palama.

Moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost aduse acum peste două sute de ani la Catedrala Patriarhală din Capitală. Anual, zeci de mii de persoane vin aici în pelerinaj.

Citeste si Imagini incredibile, Gigi Becali a împărţit bani la pelerinajul Cuvioasei Parascheva VIDEO

De Sfânta Parascheva, Gigi Becali a fost surprins în curtea Mitropoliei din Iaşi unde a venit să se închine la racla cu sfintele moaşte ale Preacuvioasei. Vizita latifundiarului la Iaşi vine la câteva ore după ce FCSB a fost spulberată de Silkeborg cu 5-0 pe teren propriu, scor similar cu cel de pe terenul danezilor (10-0 la general).

În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, sărbătorile astea sfinte e mult mai puternic harul la slujire, la sfanta liturghie și atunci am venit să simt puterea harului.  M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace atragi oamenii„, a declarat Becali la România TV