Gigi Becali aruncă bomba în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Îi ia titlurile? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor”

Latifundiariul din Pipera a reacționat dur în scandalul care a cutremurat lumea tenisului. Gigi Becali îi ia apărarea Simonei Halep, după ce aceasta a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis.

22 oct. 2022, 16:28
Gigi Becali aruncă bomba în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Îi ia titlurile? Îi ia banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor”

Gigi Becali sare în apărarea Simonei Halep, după ce sportiva româncă a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open, la substanţa roxadustat.

Citește și CTP este de partea Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Ăsta nu e drog. În fişa lui găsiţi nişte reacţii adverse de vi se face părul măciucă”

Latifundiarul din Pipera a spus că nimeni nu îi poate lua sportivei titlurile pe care le-a câștigat de-a lungul carierei sale, ba mai mult cantitatea de roxadustat care a fost găsită în sângele Simonei Halep este mică.

„Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți.

Ea a făcut milioane a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep – n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi”, a spus Gigi Becali, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

Și gazetarul Cristian Tudor Popescu, care i-a urmărit întreaga evoluție a Simonei Halep, a sărit în apărarea sportivei. CTP spune că nu i se pare că ar fi avut sens ca sportiva să folosească cu bună ştiinţă substanţe interzise.

„Nu pot să cred că Simona ar recurge vreodată la o astfel de modalitate ca să-și îmbunătățească performanța. Ea este un om care a muncit întotdeauna enorm pe teren, care s-a antrenat. Nu are sens, nu o văd făcând așa ceva!”, a spus gazetarul.

Citește și Ce final trist de carieră! Presa din întreaga lume o terfeleşte pe Simona Halep! Cele mai mari publicaţii o acuză dur