Imagini terifiante după un accident în Lugoj. Un pensionar a murit lângă soţia sa, după ce a intrat cu maşina într-un parapet şi apoi s-a răsturnat

Sfârşit înfiorător pentru un pensionar de 73 de ani. Bărbatul a murit chiar lângă soţia sa, după ce maşina pe care el o conducea a ieşit de pe drum, s-a ciocnit de un parapet şi s-a răsturnat. În stare de şoc, cea care a supravieţuit accidentului cumplit spune că soţului ei i s-a făcut rău la volan.

03 iul. 2022, 12:15

Imagini terifiante după un accident în Lugoj. Soţii au rămas încarceraţi în maşina distrusă din cauza impactului violent. Oamenii care au asistat la scena cumplită au sunat la 112.

Salvatorii care au intervenit la faţa locului au reuşit să o scoată în viaţă doar pe soţia şoferului. Femeia de 66 de ani a mărturisit că soţului ei i s-a făcut rău şi din acest motiv a pierudt controlul asupra maşinii, potrivit Observatornews.

Citeşte şi: Tânără de 23 de ani, ucisă de fostul iubit cu 30 de lovituri de cuțit

Imagini terifiante după un accident în Lugoj. Reacţia Poliţiei

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost produs pe pe DJ 592 D, dinspre Lugoj, înspre Jabăr de un şofer, în vârstă de 73 de ani. Pensionarul a pierdut, la un moment dat, controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara drumului.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto și rănirea unei femei de 66 de ani, pasageră în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului.

România se situează pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene. Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană, scrie News.ro. Astfel, datele preliminare ale statisticii arată că rata deceselor cauzate de accidente rutiere înregistrată în România anul trecut este de 93 la un milion de locuitori, faţă de 44 cât este media europeană.

Citeşte şi: COD RUTIER 2022. Este obligatoriu de săptămâna viitoare, toţi şoferii sunt obligaţi să-şi monteze dispozitivul pe maşină

foto: Lugojinfo