Tânără de 23 de ani, ucisă de fostul iubit cu 30 de lovituri de cuțit

O tânără de 23 de ani, instructor de yoga și influencer, a fost ucisă de fostul iubit cu 30 de lovituri de cuțit. Tânăra a fost găsită fără suflare în cada băii dintr-o cameră de hotel din Hong Kong.

03 iul. 2022, 10:07

Tânără ucisă de fostul iubit. Suspectul are 28 de ani şi e chiar fostul iubit al tinerei de 23 de ani. Aqua Chow a suferit peste 30 de răni de cuțit în urma cărora a decedat. Ulterior, bărbatul i-a târât trupul neînsufleţit în cadă, acolo unde au găsit-o poliţiştii.

Tânără ucisă de fostul iubit, găsită de poliţişti în cadă

Oamenii legii au descoperit nenunărate semne de violență și pete de sânge împrăștiate pe pereții camerei. De asemenea, la locul faptei a fost găsită şi arma crimei, un cuțit lung de 22 de centimetri, potrivit Daily Mail.

Ancheta este în plină derulare și o examinare post-mortem va fi efectuată ulterior.

O tânără de 20 de ani a murit după ce a leșinat la mall, chiar de ziua ei

Un alt caz şocant a cutremurat întreaga lume. Brazil Walsh, o tânără de 20 de ani, cunoscută pentru stilul de viață sănătos şi activ, şi-a găsit sfârşitul într-un mall.

Citeste si A fost condamnată la închisoare după ce şi-a ucis copilul prin malnutriţie! Ea era vegană şi îşi hrănea copilul doar cu fructe şi legume crude! La 1 an şi jumătate, micuţul cântărea doar 7,5 kilograme!

Pe 24 aprilie, în ziua în care împlinise 20 de ani, tânăra a ieșit la cumpărături într-un centru comercial din Leeds. S-a prăbușit la pământ din senin, inconștientă, conform Yorkshire Live.

Transportată de urgență la spital, fetei i-a fost indusă coma, iar medicii au dianosticat-o cu encefalită. La 2 iunie, după mai bine de cinci săptămâni în care nu a mai ieşit din comă, medicii au declarat decesul.

Noi (cele mai bune prietene ale ei) avem inima zdrobită și vrem să-i oferim o înmormântare onorabilă. Oricine a cunoscut-o știe că a fost cea mai uimitoare, frumoasă, amabilă, amuzantă și talentată domnișoară. A fost iubită peste măsură”, a spus cea mai bună prietenă a fetei, potrivit sursei citate.

Citeste si Caz extrem de rar în lume: o femeie va naște două perechi de gemeni identici