Imagini terifiante! O celebră actriţă a fost diagnosticată cu o boală gravă. Medicii i-au spus să se pregătească de moarte VIDEO

Selma Blair (48 de ani), celebra actriţă americană care suferă de scleroză multiplă, a dezvăluit că doctorii au sfătuit-o să se pregătească de moarte.

22 ian. 2020, 18:20
Imagini terifiante! O celebră actriţă a fost diagnosticată cu o boală gravă. Medicii i-au spus să se pregătească de moarte VIDEO

Selma Blair a anunțat în urmă cu doi ani că suferă de o boală cruntă, scleroză multiplă în plăci, care afectează însă milioane de oameni din întreaga lume.

Actriţa a fost surprinsă recent, chiar în apropierea casei sale, în ipostaze care demonstrează că bătălia cu boala este una foarte grea.

Studiu alarmant: Contraceptivele orale CRESC riscul de SCLEROZĂ MULTIPLĂ

Selma Blair a anunţat, în anul 2018, că suferă de scleroză multiplă în plăci. Din momentul în care a făcut tragicul anunţ şi până în prezent ea a continuat să îşi informeze fanii despre maladia cu care se luptă, dar şi despre micile progrese pe care le face datorită schemei de tratament. Din nefericire, scleroza multiplă a afectat-o în profunzime, actriţa pierzându-şi aproape în întregime capacitatea de a vedea cu ochil drept, dar şi mobilitatea, deplasarea fiind posibilă doar cu ajutorul unui baston sau cu susţinerea altei persoane.