Imagini uimitoare cu Dorel din Las Fierbinți. Actorul Mihai Rait a slăbit spectaculos: „Înainte și după 6 săptămâni”

Actorul Mihai Rait, cel care joacă rolul celebrului Dorel din serialul Las Fierbinți, a reușit să lase pe toată lumea, după ce a slăbit spectaculos.

15 iun. 2022, 16:06
Imagini uimitoare cu Dorel din Las Fierbinți. Actorul Mihai Rait a slăbit spectaculos: „Înainte și după 6 săptămâni”

Dorel din Las Fierbinți a decis că vrea să aibă un stil de viață sănătos, așa că s-a pus pe treabă. După doar șase săptămâni, actorul s-a transformat total.

Dorel din Las Fierbinți a slăbit spectaculos și este de nerecunoscut

Mândru de realizare, Mihai Rait și-a etalat abdomenul cu pătrățele și corpul tonifiat pe rețelele de socializare, iar fanii au fost în extaz. Actorul s-a pozat la bustul gol, la sală și, surpriză, vedeta are un abdomen cu pătrățele.

Dacă înainte avea probleme cu greutatea, Dorel din Las Fiebinți a slăbit mai multe kilograme și a pus pe el ceva masă musculară, dar desigur că lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte.

Citește și: Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

Actorul a postat alături o altă imagine, care a fost făcută în urmă cu șase săptămâni, iar diferențele sunt extraodinar de mari. Se pare că Dorel din Las Fierbinți, a urmat o dietă și s-a apucat serios de exerciții fizice cu antrenor personal.

„Înainte și după 6 săptămâni. S-a slăbit da’ s-a si chinuit. Se și continuă treaba”, a scris Dorel din Las Fierbinți, alias Mihai Rait.

Mihai Rait din Las Fierbinți a fost somnambul, în copilărie

Actorul Mihai Rait, cunoscut drept Dorel din Las Fierbinți, s-a confruntat cu o problemă serioasă în copilărie. Mai exact, a avut o perioadă în care a fost somnambul timp de 7 ani.

„Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: ‘Mamaie, adu, bre găina să o tai. Îţi dai seama cum a fost”, a povestit actorul, pentru Adevărul.

În cadrul aceluași interviu, Mihai Rait recunoaște că proiectul Las Fierbinți l-a schimbat în bine. „Personal, e sentimentul plăcut că te recunoaşte lumea pe stradă, e foarte frumos că oamenii se bucură când te văd, ceea ce înseamnă că le oferi ceva foarte bun, că ceea ce faci tu are valoare, atinge şi ajunge acolo unde trebuie.

Pentru mine chestia asta e măgulitoare, să vezi atâţia oameni care îţi spun: „Foarte tare! Ţineţi-o tot aşa! Profesional, m-a învăţat să fiu actor, să ştiu să iau lucrurile şi altfel.

Citește și: Soţul Dalidei din Las Fierbinţi şi mama sa, audiaţi de DIICOT. Cei doi ar fi fost implicaţi în devalizarea unui offshore care colecta bani din videochat

Cred că nu m-am blocat în Dorel, pentru că fac şi altceva pe lângă „Las Fierbinţi. Mă ajută să am experienţă ca actor, eu nu-mi văd doar de personajul meu, noi în pauzele dintre secvenţe, când repetăm, fiecare vine cu câte o propunere şi am văzut că stând în fenomenul ăsta zi de zi îţi mai vin şi alte idei pentru celelalte personaje, o grimasă la Giani, o reacţie la Bobiţă, toţi suntem aşa: „Bă, nu ar fi mişto să faci chestia asta? Şi asta mă scoate puţin din confortul personajului, nu-mi văd doar de Dorel al meu şi atât. La repetiţii e o treabă colectivă„, mai spune pentru sursa citata anterior.