IMAGINI UIMITOARE. O femeie a născut SINGURĂ, prin CEZARIANĂ FOTO

O femeie din Australia a reuşit să impresioneze medicii care au asistat-o la naştere după ce şi-a scos singură bebeluşii din burtă prin cezariană.

22 ian. 2015, 12:26

Gerri Wolfe, de 41 de ani, şi-a scos singura bebeluşii din burtă, în timpul unei operaţii de cezariană. Astfel, cei doi micuţi, Matilda şi Violet, s-au născut sănătoşi, iar mama lor a devenit vedetă în toată lumea, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi De ce copiii născuţi prin cezariana sunt mai predispusi la obezitate

Inedit este faptul că aceasta este a cincea cezariană din viaţa sa, având experienţă în acest domeniu. Mai mult, ea a vrut să transforme evenimentul într-un lucru de neuitat. Mama a descoperit atunci când era însărcinată în 36 de săptămâni că este nevoită să facă cezariană din cauza unor complicaţii. Celelelate operaţii de cezariană au fost foarte impersonale, sterile, chirurgicale, fără un pic de emoţie.

Citeşte şi Lucrurile pe care nimeni nu ţi le spune despre cezariană

Într-un final, lui Gerri i-a venit în minte o procedură de care aflase pe internet, o cezariană asistată din punct de vedere maternal. Astfel, este o operaţie de cezariană normală, numai că mama îşi bagă mâna în burtă şi îşi scoate bebeluşul. Chiar dacă medicul şi soţul s-au opus, femeia a fost categorică: „Este corpul meu, naşterea şi copilul meu”.