Imagini uimitoare! Un motociclist a fost accidentat de un covor căzut de la balconul unei clădiri VIDEO

În timp ce se afla pe motocicletă, un bărbat din Turcia a fost lovit din plin de un covor care a zburat de la balconul unei clădiri. În urma impactului, motociclistul s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa traficului. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 07:15
Imagini uimitoare! Un motociclist a fost accidentat de un covor căzut de la balconul unei clădiri VIDEO

Conform presei locale, în cartierul central Antakya, covorul, care era atârnat pe balconul unui apartament de la etajul al patrulea de pe strada Cumhuriyet, a căzut în fața motocicletei folosite de Cenk Midik.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite. Şoferul motocicletei şi-a pierdut echilibrul, șoferul Midik și Mehmet Mahlioğlu, care se aflau în spatele lui, au fost aruncaţi pe șosea.

Citeşte şi: Creştinătatea e revoltată. Turcia a transformat Basilica Sfânta Sofia în moschee

Midik a explicat că, atunci când se afla pe drum, și-a pierdut brusc controlul și a provocat un întreg accident în mijlocul străzii. Persoanele implicate s-au recuperat repede de la incident. Aceştia au scăpat doar cu câteva zgărieturi, sângerări şi vânătăi pe braţe şi picioare. 

„Avem o cască de la Dumnezeu în capul nostru. Sănătatea noastră este pe primul loc. Le recomand prietenilor mei să poarte cască întotdeauna. Casca salvează vieţi”, a declarat Midik.