Imagini uluiotoare cu un drum judeţean din Vrancea. Ce se întâmplă cu el când plouă

Publicat: Joi, 15 Februarie 2018 12:04 // Actualizat: Joi, 15 Februarie 2018 12:04 // Sursa: romaniatv.net

Un drum judeţean din Vrancea „dispare” când plouă din cauza gropilor numeroase, pline cu apă. Între localităţile Băleşti şi Mihălceni, maşinile nu mai pot circula după ploaie, iar şoferii fie merg pe rute ocolitoare, fie riscă să rămână blocaţi în mijlocul apei.

Drumul judeţean 202F, între Băleşti şi Mihălceni, este plin de gropi pe o porţiune de şapte kilometri. De-a lungul anilor, gropile s-au transformat în adevărate cratere care pun în pericol circulaţia. Situaţia devine critică după fiecare ploaie deoarece gropile sunt acoperite cu apă.

Potrivit Mediafax, localnicii au protestat de mai multe ori pentru a cere administratorului drumului să ia măsuri, însă protestele nu au avut succes.

Pentru a nu îşi strica maşinile, şoferii ocolesc zona, chiar dacă lungsc drumul cu aproximativ 15 kilometri.

„Este jale, este strigător la cer. Asta este România. Drumul este extraordinar de prost, este de vreo câţiva ani aşa, de patru-cinci ani, în care nu s-a făcut nimic, nimic. Este pur şi simplu dezastru. Trebuie să schimbăm pivoţi, bucşe mereu. Când ploua nu putem să ieşim cu maşinile de aici... dacă mai trecem cred că ne rupem maşinile. Nu poţi să mergi nici cu bicicleta pe aici, dar cu maşina. Uitaţi, intră toată roata în apă", s-a plâns unul dintre localnici.

Primarul comunei Băleşti, Victor Alecu, spune că în ultimii ani a avut discuţii şi solicitări scrise către autorităţile judeţene pentru reabilitarea drumului.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea au anunţat că, anul acesta, drumul va fi, în sfârşit, reparat. DJ 202F a fost prins într-un proiect de modernizare a unor drumuri din judeţ, finanţarea fiind asigurată de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
drum judeţean din Vrancea drum lucru gropi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H