Imagini uluitoare cu o creatură neobișnuită pe plajă. Oamenii au crezut că este vorba despre un pui de dinozaur

Apele mării au adus pe o plajă din Marea Britanie o creatură neobișnuită care le-a dat fiori oamenilor atunci când au văzut-o. Aceștia au crezut că este vorba despre un pui de dinozaur, însă mare le-a fost mirarea atunci când au aflat ce este de fapt.

13 dec. 2022, 15:29
Imagini uluitoare cu o creatură neobișnuită pe plajă. Oamenii au crezut că este vorba despre un pui de dinozaur
Imagini uluitoare cu o creatură neobișnuită pe plajă.

Imagini uluitoare cu o creatură neobișnuită pe plajă. Apele mării ascund multe secrete, dar și foarte multe creaturi neobișnuite, care atunci când sunt descoperite le dau palpitații oamenilor.

Citește și Pasărea Shoebill, un exemplar rămas de pe vremea dinozaurilor. Emite sunete ca de mitralieră și poate sta nemișcată ore întregi

Imagini uluitoare cu o creatură neobișnuită pe plajă

Recent, un bărbat a descoperit pe o plajă din Marea Britanie, o creatură ciudată care se pare că a fost adusă la mal de apele mării. Acesta a fost uimit de forma ciudată a creaturii și neștiind ce este de fapt, a cerut ajutorul internauților.

”Am găsit asta pe plajă zilele trecute, știe cineva ce este?”, a scris bărbatul într-o postare pe contul Casual UK.

Imaginile cu ciudata vietate adusă de ape au făcut furori pe rețelele de socializare. Internauții au rămas uluiți de forma ciudată a creaturii pe care au numit-o ”baby Nessie”.

Aceasta are patru picioare, aripioare de dimensiuni diferite și o coadă lungă. Corpul este de culoare gri închis, cu pete albe de pe cap până la coadă, iar capul are o formă plată, ușor rotunjită.

Unii internauți mai superstițioși au spus că este vorba despre un demon care te paralizează în somn.

„Copilul monstrului din Loch Ness”, a sugerat o altă persoană pe rețelele de socializare.

Alți internauți au spus că ar putea fi vorba despre un pui de dinozaur pe care apele mării l-au ținut ascuns timp de milioane de ani. Asta în timp ce alți oameni au spus că ar putea fi vorba despre un ”liopleurodon”- o reptilă marină carnivoră care a dispărut în urmă cu mulți ani.

În cele din urmă misterul a fost elucidat de niște pesacari. Aceștia au spus că ”monstrul din imagini” nu este altceva decât o pisică de mare fără înotătoare, care fie au fost îndepărtate de pescari, fie au fost mâncate de un prădător.

Citește și Oamenii de ştiinţă avertizează: A şasea extincţie în masă de pe Pământ a început VIDEO