Imagini virale cu o garsonieră de nouă metri pătraţi, închiriată cu 600 de euro pe lună

Prețurile chiriilor la garsoniere au explodat în ultima perioadă, iar acest lucru îl confirmă și o tânără care s-a mutat din Statele Unite la Paris. Femeia spune că a plătit 600 de euro pentru a locui într-o locuință care nouă metri pătrați.

05 ian. 2023, 23:00
Imagini virale cu o garsonieră de nouă metri pătraţi, închiriată cu 600 de euro pe lună

Imaginile cu garsoniera de nouă metri pătrați închiriată cu 600 de euro la Paris au devenit virale pe rețele de socializare.

În locuința extrem de mică încape doar strictul necesar – un pat, o masă mică și o chicinetă, iar dușul și toaleta sunt în două dulapuri.

O tânără din Statele Unite a prezentat pe TikTok garsoniera de 9 metri pătrați din Paris în care s-a mutat în Franța pentru a îngriji copii unei familii și pentru a-i învăța limba engleză, conform La Stampa.

Citiți și: Garsonieră în Bucureşti de vânzare la preţul de 11.000 de euro! În ce cartier se află şi ce suprafaţă are

În comentarii, tânăra a precizat că prețul pentru chirie este plătit de părinții familiei care a angajat-o și că aceasta ar ajunge la o valoare între 600 – 700 de euro pe lună.

Femeia care s-a mutat recent la Paris povestește cum arată garsoniera de unde se zărește Turnul Eiffel.

Imaginile cu garsoniera pot fi văzute AICI.

”Intrăm pe aici, asta e ușa. Toate produsele mele de igienă sunt aici. Pe chiuvetă am cremă și alte lucruri. La stânga este zona de bucătărie. Am o mică plită, un fierbător și un frigider și asta e tot.

Acolo jos țin vasele și sus am produse alimentare. Și dulapul meu… care e dezordonat. Patul meu mic. Aici am un mic birou.

Cu o vedere drăguță spre parc. Scaunul meu este și cuier pentru genți. Plantele mele… și dacă vă uitați cu atenție vedeți acolo, printre copaci,Turnul Eiffel. În spatele ușii cu numărul 1 avem toaleta.

Și în spatele ușii cu numărul 2, dușul, unde îmi țin și geamantanul. Astfel de apartamente, chiar și mai mici, se găsesc și în alte metropole scumpe – la Tokyo, Hong Kong și Londra. Și în România sunt de închiriat microapartamente. A ajuns faimos unul din Cluj, de 11 metri pătrați”, a susținut chiriașa.

Citiți și: Ireal! Cu cât închiriază un proprietar o garsonieră cu wc în bucătărie, în vreme de criză. Nu e dispus să lase la preț