Ireal! Cu cât închiriază un proprietar o garsonieră cu wc în bucătărie, în vreme de criză. Nu e dispus să lase la preț

O garsonieră de doar câțiva metri pătrați a primit o poreclă uimitoare și a reușit să ajungă faimoasă în toată lumea. Nu pentru frumusețea ei și nici pentru amenajare, ci pentru suma fabuloasă pe care o cere proprietarul viitorilor chiriași.

28 oct. 2022, 20:40
Ireal! Cu cât închiriază un proprietar o garsonieră cu wc în bucătărie, în vreme de criză. Nu e dispus să lase la preț

O garsonieră din Surry Hills-Sidney de doar câțiva metri pătrați a primit o poreclă uimitoare și a reușit să ajungă faimoasă în toată lumea. Cu toate că are o amenajare care a stârnit râsul tuturor, proprietarul cere o sumă foarte mare pentru închirierea locuinței. Mai mult, din câte se pare acesta nu este dispus să lase deloc la preț.

Cât cere proprietarul pe garsonieră. E ireal

Locuința din Surry Hills-Sidney a devenit mai celebră și mai virală decât garsoniera din Cluj de 11 metri. În anul 2020 cel care deține garsoniera, cerea pe locuința de câțiva metri pătrați 389 de dolari pe săptămână. În prezent, acesta s-a adaptat la creșterea uriașă a prețurilor și a ajuns să ceară o sumă fabuloasă. Mai exact, acesta cere 520 de dolari pe săptămână. La un simplu calcul în lei vorbim de  2.566 de lei. Concret cei care se mută acolo ar plăti prețul de 2.080 de dolari, mai exact 10,264.80 de lei! În ultimul timp prețurile au crescut și în Sidney foarte mult, însă este puțin probabil că cineva ar fi dispus să plătească o asemenea sumă.

Garsoniera din Cluj de 11 metri, ținta ironiilor pe internet

Anul acesta un anunț despre vânzarea unei garsoniere de 11 metri din Cluj a stârnit un val de reacții. Preţul de vânzare al garsonierei era  de 37.499 de euro, asta după ce inițial aceasta fusese pusă spre închiriere.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport în comun. Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arăta în anunț. Prorpietarul a dorit să o vândă după ce a devenit extrem de faimoasă nu pentru cât de bine arăta, ci pentru sutele de comentarii care mai de care mai haioase. Anunțul imobiliar din Cluj a devenit viral pe Facebook și a strâns peste 20.000 de comentarii și peste 14.000 de distribuiri.

Citește și: Metoda ingenioasă prin care îți reglezi geamurile termopane, pentru a avea mai multă căldură în casă. Secretul pe care nu îl spune niciun specialist!

Citește și: Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”