Imagini virale pe TikTok cu un italian șocat de prețurile din România: „Scutecele pentru copii, 117 Lei! Nu merge așa, băieți!” VIDEO

Un italian care a venit în România a postat imagini pe TikTok dintr-un supermarket. Bărbatul s-a arătat revoltat și spune că e șocat de prețurile din țara noastră, despre care a spus că "sunt cele mai mari din Europa".

13 ian. 2023, 09:48
Imagini virale pe TikTok cu un italian șocat de prețurile din România: „Scutecele pentru copii, 117 Lei! Nu merge așa, băieți!” VIDEO

Un italian care a mers într-un supermarket din România a fost șocat de prețurile pe care le-a văzut la raft și spune că ar fi trebuit să fie mult mai mici.

Bărbatul a postat imaginile pe TikTok, iar clipul a devenit viral. Principalele produse alimentare au înregistrat scumpiri semnificative în ultimul an, iar turistul susține că produse precum șampon, scutece pentru copii sau unt sunt exagerate.

@dallestalleallestelle #fyp #viral #happy #tiktok #funny #5pasidebine ♬ suono originale – 🔥Paoletto🔥

Citiți și: Cum UMFLĂ Lidl preţurile produselor. Diferenţe uriaşe între preţul de la raft şi cel de la casă

„În România, băieții mei, acum o să vă arăt niște prețuri de supermarket care au crescut vertiginos. Iată doar câteva produse ale căror prețuri s-au mărit. Șamponul pentru păr, băieți…10 €. Cu reducere! Absurd, chiar și cu reducere! Altfel este 52 de lei, mai mult de 10 euro”, a remarcat italianul.

Italianul s-a arătat revoltat și de prețul la scutecele pentru copii: „Scutecele pentru copii, 117 Lei, pampers astea de aici. Nu merge așa, băieți!“.

Postarea de pe TikTok a italianului a strâns sute de comentarii

„Cele mai mari prețuri din Europa le găsești în România”.

„Mai scump ca în Italia și salariile sunt de toată rușinea”.

”Să trăiești în România e un lux. D-aia suntem toți în Italia”.

„Mda, acum poate înțelege toată lumea de ce suntem nevoiți să stăm plecați peste hotare! Trist, dar adevărat!”

„Sunt mai scumpe în România decât în Italia, dar salariile sunt mai mici, dar poporul doarme.

„În România din cauza corupției, s-a ajuns sa fie mai scumpă decât Franța, Anglia, Elveția etc.!”

„Numai milionarii trăiesc în România”, au răspuns oamenii la postarea italianului, pe pagina sa de TikTok.

Citiți și: Scumpiri la început de 2023. Cresc preţurile pentru alimente, combustibili şi mai multe servicii. Vacanţe mai scumpe pentru români anul acesta