Imaginile care fac România de râsul lumii. Meci în mocirlă, fotbalistele au fost umilite să joace pe un astfel de teren VIDEO

Meciul dintre ACS Fotbal Feminin Baia Mare 2 și ACS Colțea 1920 Brașov, din etapa 7 a Seriei 2 din Liga 3 la fotbal feminin, s-a disputat în condiții îngrozitoare, de toată jena, care vor face înconjurul lumii.

21 nov. 2021, 19:54
Imaginile care fac România de râsul lumii. Meci în mocirlă, fotbalistele au fost umilite să joace pe un astfel de teren VIDEO

Meciul a fost găzduit de arena Topitorul Ferneziu din Baia Mare, iar terenul s-a prezentat în condiții inimaginabile, în mocirlă. Nimeni n-ar îndrăzni nici măcar să păşească pe un asemenea teren, cu atât mai puţin să joace fotbal, astfel că în condiţiile date este de neînţeles decizia arbitrului de a lăsa partida să se dispute.

În imaginile publicate pe contul personal de Facebook de către jurnalistul Marian Olaianos, se poate observa cum terenul este mai degrabă acoperit de noroi şi bălți.

În ciuda dificultăţilor de deplasare, jucătoarele au reuşit să marcheze de două ori, scorul final fiind 1-1.

Marian Olaianos a anunțat și că gazdele nu s-au prezentat la meci cu vizele medicale, dar nici așa desfășurarea meciului nu a fost periclitată.

Citeşte şi Cum a apărut Sânziana Buruiană pe străzile din Bucureşti, după ce a fost făcută de râs chiar de soţul ei: „Este leneşă, intră în casă cu noroi”

„Update: meciul s-a încheiat cu rezultatul de 1-1. Ambele echipe și-au dorit victoria. Poate mai puțin gazdele care s-au prezentat la teren fără vizele medicale.

Dar nu este o mare problemă pentru că fotbalul feminin trebuie sprijinit și ținut in viața.

Tocmai stă să înceapă meciul de Liga 3, feminin -senioare, dintre ACS Baia Mare și Colțea Brasov. Cu brigada din Baia Mare, evident. Dacă așa arată dezvoltarea fotbalului feminin , mai bine nu”, a scris Marian Olaianos.