Imaginile cu Eva Măruță care-ți vor topi inima. Andra nu-și mai încape în piele de mândrie: „Te iubesc!”

Eva Măruță este extrem de activă pe rețelele sociale, la doar opt ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a strâns o comunitate impresionantă de fani. Ce a postat aceasta cu ocazia zilei de 8 martie.

09 mart. 2024, 08:32

Cu ocazia zilei de 8 martie, Eva Măruță, fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Cum a apărut, alături de mama ei, care este foarte mândră de ea.

Citește și: Eva Măruţă, dialog spumos cu Cătălin Măruţă. Nu se mai mută de acasă la 14 ani

Andra are cu ce se mândri. Dincolo de succesul pe care îl are pe plan profesional, artista se bucură de o familie iubitoare. Zilnic este înconjurată de iubirea soțului și a celor doi copii ai săi, David și Eva Măruță. De 8 martie, artista a primit o declarație de iubire specială, din partea fiicei sale.

Eva Măruță a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care apare alături de mama ei, în dreptul cărora a scris: „La mulți ani, mami! Te iubesc și îți mulțumesc că exiști!”.

Citește și: Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei. Motivul este chiar Denise Rifai: „Taci din gură, nu e mai frumoasă decât mama”

Fanii au reacționat rapid, cu aprecieri și comentarii: „La mulți ani, Andra, mămică minunată ce ești!”, „Ești cea mai tare, Eva! Sunt sigură că îți faci mama fericită. La mulți ani, Andra”, „La mulți ani, femeie frumoasă”, au fost o parte dintre comentariile celor care o apreciază pe artistă.

Andra nu a rămas indiferentă și a comentat și ea la postare: „Inima mea”.

La începutul acestui an, Eva Măruță și-a făcut debutul pe marile ecrane, în filmul „Tati part-time”. Nu puțini au fost cei care au criticat faptul cp i-a fost atribuit rolul ei, comentând că singurul merit este acela că are părinți celebri.

Situația nu a fost deloc ușor de gestionat. Andra a recunoscut, într-o postare emoționantă, că a suferit enorm din cauza comentariilor primite.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul ‘Tati part-time’. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse.

Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ‘primul’ ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul transmis de Andra.