Imaginile cu Putin tremurând necontrolat fac înconjurul lumii VIDEO

Vladimir Putin a apărut în public luni, 23 mai, pentru prima dată în ultimele 12 zile, la întâlnirea cu Alexandr Lukașenko.

24 mai 2022, 00:38
Imaginile cu Putin tremurând necontrolat fac înconjurul lumii VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin a spus în glumă luni că va avea o discuţie serioasă cu Occidentul cu privire la afirmaţiile acestuia că el ar fi de vină pentru întreg haosul economic provocat de conflictul din Ucraina, relatează Reuters. În spatele glumelor, internauţii au văzut însă altceva, amplificând teoriile conspiraţiei privind starea de sănătate a liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin face glume după ce s-a scris ca a fost operat de cancer
Pe fundalul zvonurilor despre boala și operația sa, utilizatorii rețelelor de socializare a observat că Putin nu a mai vorbit cu liderii europeni de la conversația sa din 13 mai cu cancelarul german Olaf Scholz.

Canalul de Telegram „General SVR” explică dispariția lui Putin din spațiul informațional prin faptul că în noaptea de 17 mai ar fi fost supus unei operații dificile.

Și astăzi președintele Federației Ruse a apărut în public, în timp ce Lukașenko i-a vorbit despre Ucraina și NATO, Putin nu s-a putut abține să-și miște nervos picioarele. Dădea impresia că nu-și putea controla membrele, iar întâlnirea în sine nu era interesantă pentru el.

Din când în când, liderul de la Kremlin își dădea ochii peste cap și își îndrepta cravata pentru a distrage atenția de la mișcarea necontrolată a picioarelor.

Războiul din Ucraina a aduce o criză a sării şi în România. Directorul celei mai mari companii de producţie de sare din Europa spune ţara noastră va fi printre cele mai afectate
Unii medici sunt de părere că boala progresivă a lui Putin este incurabilă și chiar și cei mai buni specialiști și medicamente nu pot ascunde manifestările ei.