Imaginile disperării! Femei atacate de haitele de câini în Bârlad. Cum au reușit să scape

Două femei din Bârlad care mergeau liniștite spre casă a fost atacate haitele de câini care au împânzit orașul. Din fericire câinii nu au apucat să le facă vreun rău pentru că în ajutorul lor au sărit trecătorii care i-au alungat la timp.

13 ian. 2023, 08:45
Imaginile disperării! Femei atacate de haitele de câini în Bârlad. Cum au reușit să scape
Femei atacate de haitele de câini în Bârlad.

Femei atacate de haitele de câini în Bârlad. Oamenii din Bârlad sunt terorizați de câinii maidanezi care în ultima perioadă, au împânzit străzile orașului.

Citește și Prințul Harry ar fi fost atacat fizic de fratele său William, după cum a afirmat acesta în autobiografia care va fi publicată săptămâna viitoare

Femei atacate de haitele de câini în Bârlad.

Bârlădenii spun că haitele de câini sunt din ce în ce mai multe și tot mai periculoase. Deși par inofensivi, câinii sunt imprevizibili și nu se știe niciodată când pot ataca un copil, o femeie sau vreun copil.

Recent, mai multe haite de câini le-au ieșit în cale unor femei care mergeau liniștite spre casă. Norocul lor a fost că trecătorii au sărit în ajutorul lor și i-au fugărit pe câinii care se îndreptau amenințător spre ele.

În mai puțin de 24 de ore, două femei au fost atacate de animalele abandonate care hoinăresc pe străzile din Bârlad.

O bătrânică care venea de la piață a fost atacată de o haită de câini, care a sărit la propriu pe biata femeie. Din fericire, aceasta a fost salvată de trecătorii care le-au fugărit pe animalele înfometate.

„După ce Bârladul a plătit o basculantă de bani pentru ca bârlădenilor să nu le mai fie teamă când merg pe stradă de numărul mare al maidanezilor, iată că aceștia, maidanezii, sunt din ce in ce mai mulți și atacă oamenii care își permit să treacă pe unde acești maidanezi își fac veacul. Primarul in loc să ofere ONG-urilor bârlădene acest serviciu de ecarisaj, l-a oferit pe sume fabuloase, 1500 lei per câine, unora care nu au nimic în comun cu orașul Bârlad. Rezultatele? Iată doar două locuri din Bârlad, zona Gura Leului și Podul Pescăriei, unde un copil sau un bătrân pot deveni victime ale câinilor fără stăpân”, a scris pe Facebook Tibi Nechita, bărbatul care a publicat imaginile șocante.

La scurt timp după acest incident o altă femeie care mergea liniștită spre casă s-a trezit înconjurată de o haită de câini care a fost alungată de un alt trecător.

Oamenii sunt disperați și fac apel la autoritățile orașului să rezolve problema.

”Câinii lui Boros atacă din nou. Fac un apel la primarul Bârladului să rezolve problema. Chiar trebuie să ajungem la o tragedie? Femeia atacată în seara asta a precizat că nu e prima dată când este atacată de acești câini. Câinii ăștia își fac veacul fie pe domeniul public al municipiului Bârlad, fie într-o curte care aparține tot primăriei. Locuința respectivă nu este proprietate privată a unei persoane, doar este dată spre folosință unor cetățeni, deci primăria poate lua toate măsurile”, a mai scris Tibi Nechita.

Citește și Contraofensiva lui Zelenski. Dronele din Ucraina au atacat flota rusă la Sevastopol VIDEO