IMAGINILE durerii: Mihai Neşu plânge la funeraliile mamei sale. FOTO

Zi tristă pentru fotbalistul Mihăiţă Neşu. Acesta şi-a condus mama pe ultimul drum, după ce, luni dimineaţa, inima femeii a încetat să bată fiind răpusă de o boală gravă. Pe chipul fotbalistului s-a citit tristeţea şi durerea. Aproximativ 200 de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Maria Monica Neşu, în vârstă de 70 de ani.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 20:52

Mama fotbalistului a fost răpusă de cancer. Femeia fusese diagnosticată în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres. Cei apropiaţi susţin că a început să sufere mult după accidentul suferit de fotbalist, în urmă cu trei ani. A fost o femeie optimistă, care şi-a încurajat băiatul să lupte şi să fie încrezător, scrie Vocea Transilvaniei.

Lovitură groaznică pentru Mihaiţă Neşu: Mama lui a murit

Transferat în 2009 de la Steaua la echipa Utrecht, Neşu se afla deja la al treilea sezon în Olanda în momentul în care a avut loc teribilul accident. În mai 2011, ocupa postul de fundaş şi s-a ciocnit în timpul antrenamentului de coechipierul său, Alje Schut.

În anul 2011, la patru luni după accidentarea care l-a redus la paralizie de la umeri în jos, Mihai Neşu făcea o declaraţie tulburătoare: „Oamenii au vise cu ei zburând. Subconştientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez că merg“. Cuvintele de atunci aveau să descrie următorii ani din viaţa fostului fundaş, iar situaţia poate fi, la fel de bine, foarte aproape sau foarte departe de a se schimba.

În ciuda trecerii timpului, Mihai Neşu a rămas un nume amintit constant în rândul publicului stelist. Totodată, de obicei, fotbalistul alegea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, la Oradea, alături de familie, mereu fiind o prezenţă discretă.

Mihai Neşu: „Aştept să mă fac SĂNĂTOS. VREAU O MINUNE!”