Imagini emoționante cu Monica Gabor alături de fiica ei. Incredibil cât de mult a crescut Irina Columbeanu!

Monica Gabor a publicat pe rețelele de socializare imagini extrem de emoționante cu fiica ei Irina Columbeanu, care a devenit o adevărată domnișoară.

20 dec. 2021, 23:07

Monica Gabor a postat recent pe contul de Instagram, imagini cu fiica ei, Irina Columbeanu, în care cele două arată mai degrabă a surori.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are 14 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care a moștenit frumusețea mamei sale.

Monica Gabor a etalat-o cu mândrie pe frumoasa ei fiică, Irina, în timp ce se aflau împreună la bordul unui avion privat. Mama și fata ei adolescentă erau îmbrăcate aproape la fel, în vestimentație din piele, de culoare neagră, ambele cu plete lungi și fericite deoarece petrec câteva momente frumoase împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Irina Columbeanu a moștenit nu numai trăsăturile mamei sale, ci și talentul de model, judecând după maniera naturală în care a pozat în imaginile postate de Monica Gabor pe Instagram.

„O să fii mereu miracolul care îmi face viața completă”, a scris Monica Gabor în descrierea postării.

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea în care e plină de vânătăi

Irinuca Columbeanu a depășit vârsta copilăriei și a devenit o adolescentă plină de viață, iar mama ei a decis să o ducă într-o vacanță extrem de specială în Las Vegas. Chiar și mătușa Irinei, Ramona Gabor, le-a urat celor două pe contul de socializare, distracție plăcută.