Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Monica Gabor tocmai s-a despărțit de partenerul ei, Mr. Pink, iar speculațiile cu privire la împăcare dintre ea și Irinel Columbeanu au început să circule.

26 aug. 2021, 14:01
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Monica Gabor s-a despărțit recent de omul de afaceri chinez, Mr. Pink, după 10 ani de relație. Multe persoane din anturajul frumoasei românce se întreabă dacă nu cumva ar fi loc de o împăcare între aceasta și fostul soț, Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și-a găsit alinarea alături de surorile ei, Alina și Ramona, alături de care a petrecut câteva zile în Dubai. Monica ar fi reluat legătura și cu fostul soț, Irinel Columbeanu, cu care discută adesea despre fiica lor.

Înaintea de despărțirea de afaceristul chinez, Monica Gabor nu putea intra în contact cu fostul ei soț, din cauza restricțiilor impuse de Mr. Pink.

În lumina zvonurilor cu privire la o eventuală împăcare cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a ținut să clarifice situația în cadrul unei emisiuni televizate.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit CanCan.

Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău. În ce a investit câteva mii de euro

Monica Gabor

, vizită urgentă la Bacău. Imediat ce a scăpat de influența iubitului, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a plecat în Dubai, la sora ei, Ramona, alături de care a petrecut câteva zile în Grecia, apoi a venit în România, în oraşul natal.

Alături de surorile ei, au mers la mormântul părinților, unde au avut grijă să aranjeze totul. Au inscripționat numele tatălui lor pe marmură și au pus o fotografie cu el, așa cum au făcut și pentru mama. Mai mult, acestea au pus ghivece cu flori și lumânări. Cheltuielile pentru toate aceste lucruri au fost suportate de Monica, aceasta scoțând din buzunar în jur de 2000 de euro.

„Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au spus angajații din cimitirul Bacău, pentru Ciao.ro.

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink?

În urmă cu doi ani, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu postase pe rețelele de socializare un Instastory în care făcea reclamă la produsele pe care Mr. Pink le comercializează, și anume uleiuri pe bază de cannabis selecționat (sau cannabis medicală).

Canabidoil este o substanță descoperită în 1940 despre care se spune că ar putea revoluționa industria medicală, iar CBD nu are efect psihotrop și se crede că ar putea trata cu succes anxietatea și psihoza, potrivit informațiilor de pe internet.

În imagine, pe mâna sa dreaptă apărea o vânătaie, iar mulţi cred că ar fi fost agresată fizic. Și la vremea respectivă au fost o serie de zvonuri că relația dintre ei nu ar fi fost doar lapte şi miere.