Imaginile FLAGRANTULUI lui Mihail Vlasov. Cum a fost filat „ÎMPĂRATUL” de DNA. VIDEO

Imaginile de la flagrantul făcut de DNA lui Mihail Vlasov, din martie 2014, au fost făcute publice. După ce a fost denunţat, Împăratul, aşa cum era poreclit Vlasov, a fost filmat pas cu pas de anchetatori. Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a României este închis pentru 5 ani pentru trafic de influenţă.

16 oct. 2015, 06:40
Imaginile FLAGRANTULUI lui Mihail Vlasov. Cum a fost filat „ÎMPĂRATUL” de DNA. VIDEO

Mihail Vlasov a fost urmărit de anchetatorii DNA vreme de trei săptămâni, după ce un om de afaceri l-a denunţat că i-a cerut 1 milion de euro în schimbul câştigării unui proces pe care îl avea la Curtea de Arbitraj.

Citeşte şi: Mihail Vlasov, fiica şi ginerele său, URMĂRIŢI PENAL pentru un PREJUDICIU de 60 milioane lei

„Stilul lui Vlasov este destul de direct. A fost foarte clar obiectul procesului. Este 4 milioane de euro şi dacă vrei să îl câştigi dai 1 milion de euro. Denunţătorul ne-a spus că i-a spus că o să-l piarda singur întrucât fiica inculpatului Vanda Vlasov era membru în completul care judeca dosarul respectiv”, a declarat Dan Gabriel Badea, procuror de caz.

La scurt timp, denunţătorul l-a anunţat pe Vlasov că a reuşit să strângă 200.000 de euro. Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ i-a spus să se întâlnească la restaurantul unui hotel de lux din Capitală.

Ştiam că este o sală de jocuri de noroc şi temerea noastră a fost să nu pierdem banii pentru că erau din fondurile DNA. Şi temerea noastră a fost să nu primească banii în incinta cazinoului şi să apuce să-i şi joace la jocurile de noroc. (…) Imediat după momentul în care şoferul inculpatului Vlasov Mihail a primit suma de bani, a verificat conţinutul acesteia (…) A primit punga de bani şi s-a ridicat spre autoturismul cu care venise la hotel unde era aşteptat de inculpatul Vlasov”, a precizat Dan Gabriel Badea, procuror de caz.

Mihail Vlasov a primit şpaga într-o pungă roşie pe care scris mesajul: „Ai văzut? Noi suntem soluţia, vă mulţumim!”

„Inculpatul ne-a încurcat un pic şi-a trimis şoferul afară şi a primit suma de bani la maşină şi probabil că se pregătea să plece şi a trebuit să intervenim destul de repede”, a adăugat Dan Gabriel Badea, procuror de caz.

Citeşte şi: Ingrid Vlasov, audiată la DNA VIDEO

Pus în faţa faptului împlinit, Mihail Vlasov le-a reproşat anchetatorilor că fac circ în faţa unui hotel de lux, dar în cele din urmă a fost nevoit să îi însoţească la DNA. În acest dosar, Împăratul, aşa cum era supranumit fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.