Imaginile groazei! Un autocar a ars ca o torţă în mers. Vehiculul, distrus în totalitate

Imagini dramatice filmate pe un drum din Republica Moldova, după ce un autocar a luat foc pe traseul Chişinău-Ohei. Vehicului a ars în totalitate, însă nicio persoană nu a fost rănită.  

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 07:00

Incidentul a avut loc marţi, 21 ianuarie, în jurul orei 15:00, în apropierea satului Gorneo din raionul Orhei, autocarul plin cu copiii venea din Hânceşti şi se îndrepta spre Orhei. Apelul la numărul de urgenţă a fost recepţionat la ora 15:07.

Vehiculul a fost distrus în totalitate de flăcările imense. Incendiul a fost lichidat de către pompieri în doar 15 minute, însă în zonă s-a format un ambuteiaj de câţiva kilometri.

În timpul deplasării, şoferul a observat că în partea din spate a vehiculului, în regiunea motorului, ieşea fum. Prin urmar,e acesta s-a oprit pe acostament şi a observat faptul că autocarul ardea.

„Totul a avut loc pe traseul Chișinău – Orhei, în apropiere de satul Gornoe. La volanul autocarului se afla un bărbat de 54 de ani, care a observat la un moment dat fum în spatele autocarului și a stopat pe acostament”, a declarat pentru presa locală ofițerul de presă al IP Orhei, Irina Burdujan.