Imaginile groazei! Un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de pietoni care traversau. Sunt 5 morți și 13 răniți

Scene dramatice petrecute pe o șosea din China! Un șofer a intrat cu mașina în pietoni. Cinci persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite.

12 ian. 2023, 10:10
Imaginile groazei! Un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de pietoni care traversau. Sunt 5 morți și 13 răniți

Un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de pietoni care traversau pe la trecerea de pietoni. În urma incidentului cumplit, cinci oameni au murit, iar alți 13 au fost grav răniți.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se observă cum bărbatul a intrat fără milă în oamenii grăbiți de pe trecere, în orașul Guangzhou. Cei 13 răniți au fost duși de urgență la spital.

Citește și Accident macabru la Braşov. Un camion plin cu coşciuge, coliziune frontală cu alt camion, imagini de groază

Șoseaua s-a umplut la scurt timp de polițiști. Suspectul este un tânăr de 22 de ani, care a fost arestat de oamenii legii.

„Șoferul… a fost dus la audieri de către poliție, iar accidentul face în prezent obiectul unei investigații amănunțite”, a declarat șeful poliției din Guangzhou.

Martorii au filmat scenele teribile și au postat imagini pe rețelele sociale. Și presa chineză a publicat imagini care arată victimele întinse la pământ, precum și suspectul care pare să arunce bancnote în aer, înainte de a fi arestat.

Citește și Accident mortal pe A1 Sibiu-Deva între o autoutilitară, o maşină şi un autocamion. Accident şi la Buzău, cu un şofer de 15 ani

Cercetările în acest caz continuă, iar oamenii legii nu exclud varianta unui posibil atac terorist.