Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Imaginea româncei, ştearsă după scandalul de dopaj

Simona Halep (32 de ani) a rămas fără unul dintre cei mai importanți sponsori, compania elveţiană Hublot, care produce ceasuri de lux și cu care fostul lider WTA avea un contract de la începutul anului 2016.

06 nov. 2023, 16:23
Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Imaginea româncei, ştearsă după scandalul de dopaj
Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Imaginea româncei, ştearsă după scandalul de dopaj

Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Pe lângă sumele încasate pentru rolul de ambasador, românca primea la ocaziile importante și câte un ceas de lux produs de compania elvețiană, care costă câteva zeci de mii de euro. De curând, compania elvețiană a scos-o pe Simona Halep din lista cu ambasadorii aflată pe site-ul oficial. Producătorul de ceasuri de lux mai are doar patru ambasadori din tenis, potrivit site-ului oficial, Novak Djokovic (Serbia), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina) și Borna Coric (Croația), scrie ProSport.

Citeşte şi: Simona Halep îşi vinde vila de la Snagov. Suma şocantă pe care o cere pentru construcţia de lux cu nouă camere GALERIE FOTO

Simona Halep este pasionată de ceasuri de lux şi a primit cadou mai multe produse de lux, în baza parteneriatului semnat în urmă cu şapte ani, cel mai scump fiind Hublot Big Bang One Click Saphire, care costă 80.000 euro. De asemenea, ea s-a mai afișat în public și cu un ceas Hublot Aerofusion King Gold, în valoare de 38.400 de euro.

Citeşte şi: Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. „Am inelul pregătit!”

Simona Halep, suspendată timp de patru ani pentru dopaj, ar putea să-și piardă toate contractele din publicitate. Banca Transilvania, Automobile Bavaria Group – filiala din România și Hublot au renunţat deja la asocierea cu fostul lider WTA, care încă mai colaborează cu Nike, Dedeman, Dorna şi Rexona.

În așteptarea unui nou verdict în cazul de dopaj, dubla câștigătoare de Grand Slam postează constant diferite fotografii sau clipuri video de la antrenamentele de tenis pe care le-a făcut în ultima perioadă, dar și cu activitățile pe care le desfășoară în timpul liber.