Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Ce spune avocatul lui Florin Bărbăscu

Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Tatăl vitreg al multiplei campioane a fost acuzat de ultraj în urma unui incident în care a fost implicat sâmbătă, 6 martie, după discuţii mai aprinse cu doi polițiști locali din Constanța.

10 mart. 2021, 22:36
Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Ce spune avocatul lui Florin Bărbăscu
Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști

Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Despre Florin Bărbăscu s-a afirmat că ar fi refuzat să se legitimeze și i-ar fi lovit cu pumnii pe cei doi polițiști, însă, potrivit imaginilor, n-a existat nicio formă de agresiune a lui Bărbăscu împotriva oamenilor legii.

Lui Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al campioanei sportive, i s-a cerut să arate un document care să ateste faptul că locuieşte acolo. Bărbatul a prezentat, de pe telefonul mobil, un document care dovedeşte că este administratorul sălii și cartea de identitate. Polițiștii n-au fost însă mulțumiți și nu au acceptat nici invitația de a intra în sală pentru a le arăta actele originale.

Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști

De aici, a existat un schimb de replici. În momentul în care Florin Bărbăscu a vrut să intre în sala de fitness unde este administrator, unul dintre agenți a încercat să-l prindă de umăr.

Tatăl Cătălin Ponor a cerut – gesticulând – să nu fie atins, doar că atunci a intervenit și al doilea agent, care a încercat să-l încătușeze. Imaginile mai arată că polițiștii s-au prins de acesta într-o învălmășeală, dar Bărbascu s-a smucit și a intrat în locație.

Imaginile scandalului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști

Au mai fost acolo câteva îmbrânceli, dar fostul rugbyst nu a lovit niciun dintre polițiștii locali.

Ulterior, aceștia au așteptat în afara sălii să le vină în ajutor „mascații”, care l-au încătușat pe tatăl vitreg al Cătălinei Ponor.

Citeşte şi: Cătălina Ponor se mărită:”Am spus DA!”. Viitorul soţ al gimnastei a mai fost căsătorit cu o celebră cântăreaţă din România

Ce spune avocatul lui Florin Bărbăscu

Firma de avocatură care reprezintă familia Bărbăscu şi-a spus punctul de vedere:

Pentru lămurirea situației de fapt, în cele ce urmează, va comunicăm situația de fapt în opinia clientului nostru dl. Bărbăscu Florin.

Între dl. Barbascu Florin și Poliția Locală Constanța au existat 3 contacte

1. Un prim contact a avut loc la momentul în care dl. B[rbascu a intrat pe stradă cu indicatorul rutier “accesul interzis cu excepția riveranilor. Dl. Bărbăscu a fost oprit de agenții de poliție locală care sunt părți vătămate în cauza și i s-a solicitat să prezinte documentul de identitate.

Dl. Bărbăscu s-a conformat și le-a înmânat celor doi documentul de identitate. Agenții de poliție locală i-au returnat buletinul și i-au precizat că nu are voie să între pe stradă deoarece are domiciliul în afară arealului riveran.

Dl. Bărbăscu le-a menționat agenților faptul că în datele de 18.02 și 19.02 a fost anterior legitimat de alte echipaje ale poliției locale care, văzând faptul că dumnealui este administratorul societății care operează sala de fitness i-au comunicat faptul că atât dumnealui cât și angajații societății au dreptul potrivit OUG 195/2002 în calitate de riverani să pătrundă pe arteră respectivă.

Agenții de poliție locală din dată de 06.03.2021 au refuzat să vadă pe telefonul mobil decizia potrivit cu care Dl. Bărbăscu are calitatea de administrator. În timpul discuției cei doi agenți i-au indicat dlui Bărbăscu să mute autoturismul întrucât blochează intersecția.

Dl. Bărbăscu a condus până în față sălii de fitness circa 50 metri pentru a întoarce, însă la prima manevră a constatat că este blocat de mașînă poliției locale. (…)

Prezentele informații nu reprezintă date din anchetă în desfășurare și reprezintă punctul de vedere al apărării„, a precizat Emil-Mihail Trentea Tatu, potrivit Prosport.ro.