Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost reținut, după ce a lovit un agent de la Poliția Locală

Florin Bărbascu, tatăl vitreg al fostei gimnaste Cătălinei Ponor, ar fi fost reținut pentru 24 de ore și ulterior plasat în control judiciar după ce ar fi lovit un agent de la Poliția Locală.

08 mart. 2021, 00:23
Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost reținut, după ce a lovit un agent de la Poliția Locală

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost reţinut după o agresiune. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, 6 martie. În timp ce se îndrepta către sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit” din Constanța, Florin ar fi intrat cu mașina pe o stradă cu sens interzis și a fost urmărit de o mașină de poliție. A fost abordat de agenți și i s-a solicitat să se legitimeze, însă i-ar fi ignorat. La insistențele unuia dintre polițiști, el s-a întors și l-ar fi lovit, notează portalul local focuspress.ro.

În urma loviturilor, agentul bătut a fost transportat la spital și ar necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale. Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor s-ar fi ales cu dosar penal, pentru infracțiunea de ultraj.

După ce ar fi fost reținut pentru 24 de ore, el a fost eliberat, însă e plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. Florin Bărbascu e administratorul sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit” în fața căruia a fost abordat de cei doi polițiști de la Locală.

Cătălina Ponor a dezvăluit de ce nu se vaccinează anti-Covid: „Nu am încredere. S-a obținut prea repede vaccinul și nu știm reacțiile, sunt doar presupuneri”

Cătălina Ponor este una dintre cele mai mari gimnaste pe care le-a avut România. În 2004, ea reușea să cucerească trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena. Atunci, ea a mai luat și o medalie de bronz.

De asemenea, Cătălina Ponor este multiplă medaliată la Campionatele Mondiale și Europene. Un total de 23 de medalii a câștigat Ponor la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. 11 dintre ele sunt de aur.