Imagini ŞOCANTE. Te vei LECUI de HRANA NESĂNĂTOASĂ pentru tot restul vieţii FOTO

Imagini incredibile ale corpului uman obţinute printr-o radiografie, arată ce presiune poate pune grăsimea unui organism obez pe scheletul uman, scrie Daily Mirror. 

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 19:59

Această radiografie ar aparţine unui bărbat care cântăreşte cel puţin de 400 de kilograme, suferind de obezitate morbidă.

Imaginile au devenit virale pe Twitter. Unii vizitatori ai reţelei de socializare au afirmat că imaginile seamănă mai mult cu un model 3D, iar alţii sunt de părere că imaginile respective nu ar fi reale.

Reale sau nu, aceste imagini scot totuşi în evidenţă mosul în care scheletul uman este solicitat de presiunea pe care greutatea unui om obez o pune asupra scheletului, care nu se modifică în volum după ce şi-a încheiat creşterea.

Citeşte şi ALARMANT. La nivel mondial, un adult din trei este obez

În plus, au mai comentat vizitatorii, astfel de oameni obezi le dau bătăi de cap spitalelor şi ambulanţelor, ei fiind greu de transportat, de internat şi de cântărit pe un cântar normal. Deja, unele spitale îi transportă pe pacienţii de acest gen la spitalele veterinare pentru investigaţii imagistice şi cântărire, folosind pentru aceastea scanere şi cântare pentru animalele mari, cum ar fi, de pildă, caii sau vacile.