Imaginile virale care au amuzat internetul! Trei elefanți se plimbă nestingheriți prin spital. „Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”

Personalul unui spital din India a avut parte de un șoc atunci când au fost vizitați de trei elefanți. Imaginile cu ei au devenit imediat virale spre amuzamentul internauților care au spus că au venit pentru un control.

06 sept. 2022, 13:56
Imaginile virale care au amuzat internetul! Trei elefanți se plimbă nestingheriți prin spital. „Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”

Cei trei elefanți îndrăzneți au fost fotografiați plimbându-se pe coridorul unui spital din Bengalul de Vest, spre șocul personalului.

Citește și Un vânător de trofee, care a ucis nenumărate animale pe cale de dispariție, a fost împușcat în cap

Spațiul îngust le-a dat bătăi de cap animalelor uriașe care s-au luptat să încapă pe coridorul spitalului. Unul dintre elefanți a putut fi văzut stând o vreme pe holul spitalului din tabăra armată din Binnaguri, în Bengalul de Vest, și părea la fel de surprins ca personalul, relatează Mirror.

Imaginile cu cei trei elefanți aventuriei au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, mulți comentând scena inedită.

”Inspecție de laborator de către conducerea de top”, a glumit un utilizator.

„Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”, a scris o altă persoană.

Alții internauți au fost mai serioși și au văzut acest lucru ca rezultat al terenurilor construite în mod continuu în India, care aparțineau animalelor.

„Cred că asta se întâmplă atunci când le ocupi habitatul. Este pământul lor și îl vor înapoi”, a scris o persoană pe Twitter.

„Când le invadăm spațiul este invers”, a scris un altul.

În ultimii ani, tot mai multe atacuri ale elefanților asupra oamenilor au avut loc în India, din cauza pierderii habitatului natural al animalelor, care duce adesea la accidente grave și deces.

Specialiștii au avertizat  că este important ca zonele împădurite să fie protejate și ca holurile spitalelor să fie restaurate.

Potrivit cifrelor guvernamentale, peste 1.500 de oameni au murit în atacurile cu elefanți din țară, în ultimii trei ani, iar peste 300 dintre animale au fost ucise ca represalii.

Citește și Cea mai neaşteptată contrabandă, trafic de zeci de milioane de euro cu animale împăiate. Unele specii nici măcar nu se mai găsesc în sălbăticie