Imaginile zilei. Haos pe Heathrow. Covor de bagaje abandonate pe cel mai mare aeroport din Londra

A fost haos pe aeroportul Heathrow, cel mai mare şi mai aglomerat aeroport din Londra. Mormane de bagaje au rămas în fața unuia dintre terminale din cauza unei probleme cu sistemul de bagaje, problemă care pare că este tot mai des întâlnită după ridicarea restricţiilor COVID-19.

18 iun. 2022, 23:13

Un „covor” enorm de bagaje abandonate a fost fotografiat într-unul din terminalele celui mai aglomerat aeroport din Marea Britanie, Heathrow, care se confruntă cu „o problemă continuă cu sistemul de bagaje”, din cauza lipsei de personal, scrie Sky News.

Editorul pentru apărare și securitate Sky News, Deborah Haynes, susţine în articol că a asistat la scenele haotice când a părăsit terminalul 2 din Heathrow, după ce a sosit, vineri dimineață, de la Bruxelles.

Citeşte şi: Boris Johnson, a doua oară în Kiev. Premierul britanic i-a făcut o vizită surpriză prietenului Zelenski

„Semnele de avertizare că este ceva în neregulă au existat încă de la preluarea bagajelor. Erau mormane de valize fără proprietari grupate în jurul diferitelor benzi de transport bagaje. M-am întrebat unde sunt proprietarii”, spune Deborah Haynes.

Citeşte şi: Germania pregăteşte din nou restricţii anti-Covid. Masca va fi obligatorie din luna octombrie până la Paşte

Lui Haynes i s-a cerut să-și pună bagajul de mână în cala avionului, înainte de zbor, deoarece nu era spațiu pentru el la bord. Din fericire, ea a spus că a trebuit să aștepte „puțin” doar după sosirea bagajului.

„Apoi, când am ieșit afară, am putut vedea acest covor uriaş de bagaje care umpleau culoarul. Nu am văzut niciodată așa ceva. Deși părea să încerce să fie un haos organizat. Oficialii păreau să încerce să aranjeze valizele lângă stâlpi cu litere din alfabet lipite pe ele – poate că trebuia să corespundă cu numele proprietarului fiecărei genți. Părea a fi o sarcină epică”, mai spune Deborah Haynes.