Imaginile zilei! Porc plimbat cu BMW-ul în Olt! Reacţiile fabuloase ale internauţilor: „Asta a fost ultima dorinţă a porcului: să se plimbe cu BMW-ul”/”Pe ultimul drum cu BMW-ul”

Românii surprind din nou! În Oltenia, porcii se plimbă cu BMW-ul. Şi nu folosim substantivul "porc" cu sens peiorativ. Imaginile au făcut înconjurul internetului!

16 dec. 2023, 23:53
Imaginile zilei! Porc plimbat cu BMW-ul în Olt! Reacţiile fabuloase ale internauţilor: „Asta a fost ultima dorinţă a porcului: să se plimbe cu BMW-ul”/”Pe ultimul drum cu BMW-ul”

Un porc plimbat cu BMW-ul. Această scenă a putut fi văzută pe străzile unei localităţi din Olt, cel mai probabil, dacă e să ne luăm după numărul maşinii.

Imaginile zilei! Porc plimbat cu BMW-ul

Prea multe nu ar fi de spus, căci imaginile sunt mai mult decât grăitoare. Porcul poate fi văzut plimbându-se pe bancheta din spate a maşinii.

@alintontea A fost ultima dorinta a porcului #fy #fyp #porcul #dragasani #amuzant ♬ sunet original – deprinlume7

Dar nu doar imaginile devenite virale sunt fabuloase. Comentariile internauţilor sunt pe măsura imaginilor. Mulţi nu s-au abţinut de la a observa cât de murdară este maşina la exterior, unii nu s-au sfiit să o numească „coteţ”, iar alţii, majoritatea de altfel, au făcut celebra asociere dintre această marcă de maşină şi tigaia.

Citeste si „Puicuța Pițipoancă”, brandul românesc devenit viral pe internet. Invenția îi aparține unui fermier dintr-un sat din Tulcea

Iată o mică parte din cele mai savuroase comentarii:

„Tigaie are porc ii lipsește”

„a fost ultima plăcere a porcului 🤣 să se plimbe cu un BMW”

„pe ultimul drum cu BMW-ul”

„Scroafe au plimbat tot anul și nu v ați mai mirat”

„Da ce vroiati ma sa inchirieze o duba sa care porcul”

„În BMW de obicei porcul stă pe locul din față!”

„Sa îl învețe deja cu tigaia!”

„doar asa încape un porc întreg într-o tigaie”

„coteț de porci au ajuns BMW urile”

„toate ca toate ,dar i-a spus cineva cat va ramane mirosul in masina?”

„ce vedeti asa de special…porcu” e mai scump ca tiagaia evident ca l plimba”

Citeste si VIDEO Imaginile virale au ajuns la Poliţie. Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă