VIDEO Imaginile virale au ajuns la Poliţie. Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă

Un șofer a surprins momentul în care un bărbat s-a suit pe capota portbagajului unui BMW care patina pe un drum cu zăpadă din județul Vaslui. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

20 nov. 2023, 12:05
VIDEO Imaginile virale au ajuns la Poliţie. Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă

Imaginile au fost surprinse sâmbătă, când a nins consistent, pe DN24, în zona dealul Dobrina, unde sunt curbe deosebit de periculoase, în timp ce un autoturism BMW derapa pe zăpada aşezată pe partea carosabilă.

În imagini se observă un bărbat care s-a urcat pe capota portbagajului și pare că sare pentru a încerca să ajute tracțiunea spate a BMW-ului, probabil pentru a crește aderența.

Vehiculul pare că merge cu viteză redusă, dar patinează în timp ce individul se balansează pe caroseria mașinii.

Protagoniștii imaginilor care au devenit virale pe internet la sfârșitul săptămânii au fost identificați de poliție.

Este vorba de doi tineri din comuna vasluiană Văleni: unul de 20 de ani, care s-a suit pe vehiculul aflat în mers, și șoferul în vârstă de 22 de ani, relatează Libertatea.

„Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002 (nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule n. r) ”, potrivit IPJ Vaslui.

Citeşte şi: Gică Giurcă, cântărețul gorjean care s-a spânzurat, a murit pe patul de spital. Șansele lui de supraviețuire erau mici, fiind ținut în viață doar de aparate