Imaginile zilei vin de la Braşov. Un pacient cu mască de oxigen internat cu COVID priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii!

România stă pe un butoi de pulbere după ce tot mai mulţi români au ieşit să protesteze pe străzi, în marile oraşe din România, din cauza măsurilor instituite de guvern pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.

29 mart. 2021, 23:31
Imaginile zilei vin de la Braşov. Un pacient cu mască de oxigen internat cu COVID priveşte de la geamul spitalului  protestele anti-restricţii!

Imaginile zilei vin de la Braşov.  Nici Braşovul nu face rabat de la manifestaţii, iar pe unul dintre imaginile apărute pe reţelele sociale, unul dintre participanții la protest filmează un bolnav de COVID care privește coloana de protestatari care trece chiar prin fața geamului de la salonul unde se află internat.

Imaginile zilei vin de la Braşov. Un pacient cu mască de oxigen internat cu COVID priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii!

După marșul cu mașini din noaptea de duminică spre luni, protestele anti-restricții continuă la Brașov. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare au fost create mai multe evenimente în locuri diferite ale orașului.

Astfel, în 29 martie, de la ora 17.00, AUR i-a aşteptat pe brașoveni la protestul „Oprim nebunia”.

Un alt protest fusese anunțat pentru ora 18.00, în Centrul Civic, la biserica de lemn. Organizatorii au anunțat că acest protest se va desfășura zilnic, până „până o să revenim la normal”. În anunțul evenimentului se arată că „ne-am săturat de restricțiile astea fără nici cea mai mică urmă de logică”.

Un alt protest, tot împotriva restricțiilor, este anunțat pentru ziua de joi, începând cu ora 18.30. „Vă invit in număr cât mai mare , pentru a ne spune părerea în stradă, am îndurat prea multe cu vorbe și minciunile marilor parlamentari de la conducere. Nu putem fi închiși in casă ca niște șobolani , vreau să scandez pentru libertatea mea, regulile lor nu dau nici un rezultat”, este mesajul celui care a creat evenimentul.

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni în Brașov s-a desfășurat un protest cu mașini. Mai mulți brașoveni s-au strâns în fața Prefecturii, unde au scandat „Libertate” sau „Jandarmeria apără hoția”. Apoi s-au urcat în mașini și au parcurs mai multe străzi principale din oraș.

Protestatarii din Galați au aruncat luni seara cu pietre și petarde spre jandarmi. Peste o mie de oameni protestează față de restricțiile anunțate de autorități în centrul orașului. La Brăila, jandarmii au încercat să rețină un protestatar și imediat au fost încercuiți de alți colegi de stradă de-ai bărbatului. Alte echipaje de jandarmi au intervenit și au început să se bată.

Doi bărbaţi care participau, luni seară, la Craiova la protestul faţă de noile restricţii s-au bătut, fiind opriţi de jandarmi.

Citeşte şi: Raed Arafat vine şi cu veşti bune. Valul trei, ultimul hop cu restricţii în România: Mai trebuie doar 3-4 săptămâni cu măsuri!