Imaginile zilei vin din Capitală. Bloc din Drumul Taberei, împodobit cu totul inedit Oamenii s-au oprit şi au început să facă poze

Un bloc din cartierul Drumul Taberei a fost împodobit de Crăciun, într-un mod cu totul şi cu totul inedit. Lumea a început să se oprească în faţa clădirii şi au început să imortalizeze momentul.

22 dec. 2020, 20:33
Imaginile zilei vin din Capitală. Bloc din Drumul Taberei, împodobit cu totul inedit Oamenii s-au oprit şi au început să facă poze

Imaginile zilei vin din Capitală. Bloc din Drumul Taberei, împodobit cum n-ai mai văzut. Proprietarii locuinţelor din bloc au conturat marginile clădirii cu ghirlandă luminoasă, iar totu cu ajutorul luminițelor au realizat și conturul unui brad, chiar pe partea frontală a clădirii.

Imaginile zilei vin din Capitală. Bloc din Drumul Taberei, împodobit cum n-ai mai văzut

Proprietarii locuinţelor din bloc au conturat marginile clădirii cu ghirlandă luminoasă, iar totu cu ajutorul luminițelor au realizat și conturul. O fotografie realizată luni seară s-a viralizat deja pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

„Un bloc din cartierul Drumul Taberei, împodobit în prag de Crăciun. Dacă vă întrebați cum a fost posibil, trebuie să știți că acel bloc este în plin proces de reabilitare, astfel că oamenii au montat instalația luminoasă direct pe schelele metalice. Nu stiu cine vă suporta costurile, care cred că nu sunt chiar de neglijat, însă mi se pare o idee foarte inventivă și de bun gust. #christmasiscoming” a scris pe Facebook un utilizator al rețelei.

La jumătatea lunii noiembrie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că nu vă împodobi cartierele din sector cu luminițe tematice de Crăciun pentru că este „mai zgârcit cu banul public” și „de banii aceștia, 500.000 de euro” susține că ar prefera să asfalteze o strada sau să construiască o creșă sau grădiniță.

Iluminatul festiv în Capitală a fost aprins pe 7 decembrie, seara, după ce au trecut alegerile parlamentare. Primarul general Nicuşor Dan a spus că a amânat momentul aprinderii lor pentru că nu a vrut să se interpreteze drept ”un gest electoral”.

„Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între o companie municipală în subordinea Consiliului General și un operator privat.

Trebuie să avem un consiliu. Consiliul trebuie să schimbe Adunarea Generală a companiei, Adunarea Generală trebuie să schimbe Consiliul de Administrație (CA), iar CA să discute cu operatorul privat.

Contractul a fost semnat pe trei ani și va expira odată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90% din ce se prevedea. Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”, a explicat Nicușor Dan.

El a spus că valoarea contractului este de nouă milioane de lei.

Citeşte şi: FOTO-Reportaj! S-au aprins luminițele de Crăciun în București! Cum arată Capitala ornată de Firea! Bucureștenii s-au bucurat de ele cum știu ei mai bine, în trafic!