Îmbrânceli în Parlamentul de la Chişinău. Mai mulţi aleşi au sărit la bătaie VIDEO

Un deputat socialist a încercat să-l bată pe liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Nu este clar ce i-a înfuiat pe socialişti, dar încăierarea a început după ce liberalul şi-a terminat discursul despre statutul capitalei Chişinău. Se pare că liberalul a spus şi câteva cuvinte care nu s-au auzit din cauza microfonului deconectat, suficient însă pentru a-i supăra pe socialişti. 

RomaniaTV.net
08 apr. 2016, 15:18
Îmbrânceli în Parlamentul de la Chişinău. Mai mulţi aleşi au sărit la bătaie VIDEO

Deputatul socialist Grigore Novac a încercat să-l agreseze pe liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Incidentul a avut loc vineri după-amiază în cadrul Ședinței Parlamentului.

După ce liderul PL, Mihai Ghimpu, și-a încheiat luarea de cuvânt în legătură cu proiectul de Lege privind statutul municipiului Chișinău, mai mulți socialiști în frunte cu Novac au năvălit peste tribuna centrală.

 

Care este motivul că deputatul Novac a coborât până la tribună nu a fost clar, cert este faptul că Mihai Ghimpu în încheierea discursului a rostit câteva cuvinte care nu s-au auzit din cauza microfonului deconectat.

Potrivit lui Ghimpu, Novac a reușit să-l apuce de cravată. „A venit cu un pahar de apă, iar eu i-am spus „să-i dă-i apă lui taică-tu”. Ei tot rezolvă cu cu pumnii, la acest subiect vom mai reveni. Am înțeles că nu ai cu cine vorbi, prostul când nu-i lucrează capul pune pumnii în funcție”.