Îmbrânceli între jandarmi şi protestari la Braşov: Jos Băsescu! Ruşine! VIDEO

Îmbrânceli între jandarmi şi oamenii care au protestat la Braşov pentru susţinerea lui Raed Arafat şi împotriva modificării Legii Sănătăţii. "Jos Băsescu!", "Ruşine!", au scandat protestatarii din Piaţa Sfatului din Braşov. În jurul orelor 21.00, braşovenii au încheiat manifestaţia.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 17:22
Îmbrânceli între jandarmi şi protestari la Braşov: Jos Băsescu! Ruşine! VIDEO

UPDATE ora 21:05 S-a încheiat protestul la Braşov, la două ore de la începerea acestuia.

500 de oameni au fost în Piaţa Sfatului pentru a manifesta în sprijinul lui Raed Arafat şi a protesta împotriva lui Traian Băsescu.

Un număr de 50 de jandarmi au asigurat ordinea publică. Protestatarii au încercat să spargă cordonul de jandarmi pentru a ajunge la Prefectură.

„Este o manifestare neautorizată. Ne-am deplasat în Piaţa Stafului pentru asigurarea ordinii şi a siguranţei publice „, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, Ciprian Aldea, la România TV.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Boc să retragă proiectul Legii Sănătăţii, invocând faptul că reforma în sănătate are prea mulţi opozanţi. Decizia şefului statului vine după ce, în ultimele zile, mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi declara susţinerea faţă de creatorul SMURD, Raed Arafat.

În cursul serii de vineri, sute de susţinători au ieşit în stradă în Bucureşti, Timişoara şi Braşov.