Îmbrânceli pentru pachetele lui Mazăre. Un bătrân a fost luat cu ambulanţa

Incidente la împărţirea pachetelor de ajutoare oferite de Radu Mazăre la Constanţa. Un bătrân s-a rănit când intra în clădirea unde se dau alimentele şi a fost luat cu ambulanţă, iar o femeie a leşinat în timp ce stătea la coadă.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 08:04
Îmbrânceli pentru pachetele lui Mazăre. Un bătrân a fost luat cu ambulanţa

La Constanţa a început distribuirea pachetelor de alimente oferite de primarul Radu Mazăre. Sute de persoane au venit de la prima oră pentru a lua pungile cu zahăr, ulei, orez, făină, mălai şi un pui. Aşa cum era de aşteptat, nu au lipsit incidentele. Un bătrân şi-a prins mâna în poartă în momentul în care voia să intre în centru.

Potrivit România TV, el a fost preluat de urgenţă de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

Trezită cu noaptea-n cap şi nemâncată, o femeie a căzut din picioare la coadă. Ceilalţi bătrăni i-au sărit în ajutor. Femeia nu a vrut însă să urce în ambulanţă până când nu a primit alimentele de care are atâta nevoie.

Distribuirea pachetelor se face până la ora 13.00, însă oamenii pot veni şi marţi când porţile se deschid la ora 6.00. În total, 70 de mii de bătrâni cu pensii sub 400 de lei şi persoane cu handicap primesc pachetele cu alimente de la primăria Constanţa.