Îmbulzeală la Casa de Pensii Prahova. Un bătrân a leşinat

Peste 150 de bătrâni s-au călcat joi în picioare, la Casa de Pensii Prahova, pentru a prinde un bilet de tratament. Un bătrân a leşinat în timp ce se afla la coadă.

16 mai 2013, 07:58
Îmbulzeală la Casa de Pensii Prahova. Un bătrân a leşinat

Pentru că biletele de tratament au întârziat mult în acest an, mii de bătrâni au bătut drumul zilnic la ghişee. Miercuri au sosit 540 de bilete de tratament, deşi până în prezent au fost înregistrate peste 7100 de cereri, scrie ziarulprahova.ro. Din această cauză bătrânii, disperaţi să prindă un loc într-o staţiune balneoclimaterică, s-au aşezat la coadă la ora 4 dimineaţa. Până la ora 8.30, când s-a deschis instituţia, pensionarii au stat câteva ore în picioare înghesuiţi. Un bătrân de 70 de ani a leşinat şi a fost nevoie de intervenţa unei ambulanţe.

Biletele nu pleacă toate într-o singură zi. Ca să evităm îmbulzeala am dat oameni de la 3 departamente ca să îi ajute. Programul începe de la 8 jumătate, noi încercăm să ajutăm toţi oamenii. Noi avem pensionari din Ploieşti, le luăm actele şi îi rugăm să se ducă acasă şi apoi să revină, pe cei din alte judeţe îi rezolvăm pe loc. Încercăm să facem tot ca să îi ajutăm pe aceşti oameni„, a declarat, la România TV Graziella Chiţu, purtător de cuvânt Casa de Pensii Ploieşti.