Imediat după nuntă, Sebi a pus piciorul în prag. Ce i-a interzis Getuței Sterp să mai facă de acum înainte. ”El nu vrea”

Geta Sterp, sora lui Culiţă Sterp, şi-a unit destinut cu Sebastian Crăciunescu, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani. Doar că Sebi a avut o condiţie. I-a interzis total Getuţei să mai facă acesta după nuntă.

09 oct. 2022, 13:01
Imediat după nuntă, Sebi a pus piciorul în prag. Ce i-a interzis Getuței Sterp să mai facă de acum înainte. ”El nu vrea”

Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiţă Sterp, s-a măritat cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Nunta celor doi a avut loc într-un decor de vis, în Hațeg. Sebastian Crăciunescu este îndrăgostit lulea de soţia lui. Dovadă stau multele mesaje de dragoste trimise inclusiv pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Geta Sterp. „Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet!”

Înainte de nuntă, Sebi a pus piciorul în prag. El i-a cerut Getei să renunţe la animale şi la munca la stână.

„Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum.

Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a spus Geta Sterp.

Citeşte şi: Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă. Mama Geta a avut o reacție neașteptată: „I-am dat dedicație!”

Geta Sterp se ocupă în prezent de magazinul de produse lactate a familiei sale din Hațeg.