Imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014: „We are one”, cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte

Cântecul oficial al Mondialului de fotbal 2014 din Brazilia (12 iunie-13 iulie) va fi ''We are one'', interpretat de americanii Jennifer Lopez şi Pitbull şi de cântăreaţa braziliană Claudia Leitte, a anunţat FIFA joi la Rio de Janeiro.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 17:54
Imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014: „We are one”, cântat de Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte

”Numai muzica şi fotbalul pot atrage 80.000 de persoane pe un stadion, însă într-un concert nu este decât un artist, în timp ce în fotbal sunt 22”, a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, pe stadionul Maracana, potrivit Agerpres.

”J-Lo” a fost absentă, însă ceilalţi doi artişti au fost prezenţi la această conferinţă de presă. Cuvintele cântecului, scrise de cei trei interpreţi, sunt în portugheză, în spaniolă şi în engleză.

‘Muzica este prezentă pentru a sparge barierele şi a arăta că prin sport şi muzică, suntem cu toţii uniţi”, a declarat Pitbull, interpret de origine cubaneză, pentru a explica titlul.

”Această muzică este un ‘golazo”’, a spus la rândul său Claudia Leitte.

Unele cântece oficiale ale Cupei Mondiale de fotbal s-au bucurat de un mare succes, exemplul cel mai bun fiind ”Waka waka”, cântat de Shakira la Mondialul 2010 din Africa de Sud.