Imobil prăbuşit la Philadelphia: Şase oameni au murit şi 13 sunt răniţi

Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 13 au fost rănite miercuri la Philadelphia, în estul SUA, în timp ce un un imobil în curs de demolare s-a prăbuşit peste un magazin, a anunţat primarul oraşului, Michael Nutter.

06 iun. 2013, 09:56
Imobil prăbuşit la Philadelphia: Şase oameni au murit şi 13 sunt răniţi

„Putem să confirmăm în prezent că şase persoane şi-au pierdut viaţa, un bărbat şi cinci femei”, a precizat Michael Nutter, care nu a dat detalii privind identitatea victimelor. „Răniţii au fost spitalizaţi, având răni uşoare”, a declarat comandantul pompierilor, Lloyd Ayers, adăugând că operaţiunea continuă şi va dura între 12 şi 24 de ore, scrie Agerpres.

Autorităţile nu cunosc deocamdată câte persoane se aflau în magazin în momentul accidentului, a precizat Michael Nutter, indicând că echipele de salvare continuă căutarea unor eventuale victime.

Imobilul de patru etaje, situat la 500 de metri de primărie în centrul oraşului, s-a prăbuşit în jurul orei 10.45 (14.45 GMT) peste o altă clădire de două etaje în care se afla un magazin.

Antreprenorul însărcinat cu demolarea clădirii ce s-a prăbuşit a cerut protecţia falimentului în martie şi are cazier judiciar pentru fraudă, menţionează publicaţia Philadelphia Inquirer.