Împăcare istorică între două mari artiste. Gabi Luncă renunță la procesul cu Loredana

Împăcare istorică între două mari artiste. Gabi Luncă a decis să renunțe la procesul cu Loredana Groza. Moartea Stelei Popescu a făcut-o pe doamna muzicii lăutărești să uite de dușmănie și să o ierte pe Loredana.

04 dec. 2017, 07:23
Împăcare istorică între două mari artiste. Gabi Luncă renunță la procesul cu Loredana

Procesul dintre Gabi Luncă şi Loredana Groza a început acum patru ani. În luna noiembrie, judecătorii au decis că nicio artistă nu are vreun ban de plătit, după ce Loredana a cântat o piesă fără acordul artistei de muzică lăutărească. Deşi mai avea căi de atac, Gabi Luncă s-a hotărât s-o ierte pe Loredana Groza.

„E bine ca orice om să se gândească…şi Loredana şi toată ţara ştie că piesa îmi aparţine, numai că ea a însuşit-o m-a enervat pe mine, dar credinţa mea nu îmi mai dă voie… am dat telefon la avocat şi i-am spus „opriţi totul, eu nu mai am nicio pretenţie”. Deci piesa îmi aparţine, Loredana să nu uite că asta e piesa mea, dar eu am şters cu buretele tot ce a fost până acuma şi să fie sănătoasă”, a spus Gabi Luncă.

În exclusivitate la România TV, Gabi Luncă a mărturisit că alţii au împins-o de la spate s-o dea în judecată pe Loredana Groza.

În timpul procesului, artista era hotărâtă să meargă până la capăt cu despăgubirile pe care i le cerea Loredanei.

 „I-am spus cu ce drept ai cântat piesa mea? a spus „n-am ştiut că e a dvs”…ba să ştii că e a mea… dacă am văzut că n-am parte de niciun la mulţi ani, niciun buchet de flori, să fie sănătoasă, acuma… ce va fi legea”, spunea Gabi Luncă.

Numită „vocea de argint a muzicii lăutăreşti”, Gabi Luncă s-a retras de pe scenă în 1992, iar în prezent este misionar penticostal şi cântă doar muzică religioasă.