ÎMPĂCAREA ANULUI: Un cuplu de vedete a decis să-şi mai acorde o sanşă

Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au împăcat şi au decis să acorde mariajului lor o a doua şansă. Potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Sun, Michael Douglas a revenit în reşedinţa pe care cuplul o deţine la New York şi locuieşte din nou alături de soţia sa.

01 oct. 2013, 09:17

Cei doi actori i-au şocat pe fanii lor atunci când au anunţat că s-au despărţit, în august, după o căsnicie de 13 ani. De atunci, Michael Douglas a infirmat zvonurile despre un eventual divorţ al cuplului, spunând că acele probleme din viaţa de familie reprezintă doar „o situaţie temporară„.

Citeşte şi Divorţ de 300 de milioane de dolari la Hollywood. Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones se despart

Potrivit Mediafax, Catherine Zeta-Jones i-a permis soţului ei să revină în reşedinţa pe care cuplul o deţine la New York, în care actriţa locuieşte alături de cei doi copii ai cuplului, Dylan şi Carys.

Citeşte şi Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, internată într-o clinică de psihiatrie

Michael a rugat-o pe Catherine să ofere căsniciei lor o nouă şansă, iar ea a fost de acord. Împăcarea lor nu a fost făcută doar de dragul copiilor. Atunci când se simt bine, se înţeleg uimitor de bine şi acum au decis să îşi rezolve problemele acasă„, a declarat sursa citată.