Împăcarea sfârşitului de an. Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună FOTO

Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună. După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să pună punct relației. Au mai încercat să se împace, însă și-au dat seama că mariajul lor nu mai poate fi salvat şi au divorţat.

27 dec. 2022, 11:32
Împăcarea sfârşitului de an. Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună FOTO
Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună

Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună. Fostul antrenor a locuit în Dubai cu fosta soție, iar după despărțire s-a mutat în Italia. După divorț, Raluca a renunțat la numele Zenga și a revenit la numele său de familie, Rebedea.

În toamna anului trecut, Walter Zenga confirma divorțul de mama copiilor lui, însă câteva luni mai târziu, în primăvară, ce doi au decis să-și mai dea o șansă. Împăcarea nu a durat prea mult, pentru că cei doi au divorțat.

Citeşte şi: Walter Zenga, primele declaraţii după ce s-a scris că divorţează de Raluca: „Soţia mea este schimbată radical, nu o mai recunosc deloc”

Raluca şi Walter Zenga au petrecut Crăciunul împreună

Zilele trecute, o imagine publicată pe reţelele de socializare a stârnit curiozitatea fanilor. De Crăciun, cei doi au fost împreună, alături de cei doi copii ai lor. Antrenorul a mers în Dubai, acolo unde locuieşte Raluca şi copiii lor şi a petrecut în familie sărbătoarea Crăciunului.

Nu este exclus ca cei doi să fi acordat o nouă şansă relaţiei sau pur şi simplu se înţeleg foarte bine şi sunt buni prieteni. Rămâne de văzut care este, de fapt, relaţia lui Walter Zenga cu Raluca, fosta soţie.

De ce s-au despărțit Raluca și Walter Zenga

Motivul despărțirii lor se pare că ar fi fost deplasările antrenorului. Acesta fiind plecat foarte des a făcut ca relația dintre el și Raluca să se răcească.

Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie’, a declarat Walter Zenga.