Impachetările cu parafango te ajută să scapi de vergeturi şi de celulită

Când vine vorba de frumuseţe, sănătatea pielii noastre este mai presus de orice. Mai ales când avem şi o piele afectată de vergeturi şi celulită. O soluţie ideală pentru astfel de piele sunt îmapchetările cu parafango, care merită încercate.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 12:17
Impachetările cu parafango te ajută să scapi de vergeturi şi de celulită

Împachetările cu parafango reprezintă un amestec din nămol marin, parafină, cafeină şi săruri minerale. Acestea ajută la eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor, tonifierea pielii şi întreţinerea greutăţii corporale, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea.

Nămolul marin (alge şi apa de mare) previne retenţia de apă, parafina reţine căldura, sărurile minerale redau elasticitatea pielii şi cafeină stimulează circulaţia venoasă şi limfatica.

Acest amestec oferă un tratament complex de slăbit, de hrănire şi curăţare a pielii şi de detoxifiere a organismului.

Împachetările cu parafango se aplică pe coapse, gambe, talie, braţe, abdomen şi fese.

Împachetările cu parafango distrug celulita, reduc vergeturile, catifelează pielea, activează circulaţia sangvină, ajută la scădrea în centimetri, tonifică zonele afectate. Parafango se foloseşte şi în scopuri medicale pentru tratarea durerilor de reumatism şi artrită.

Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care au depuneri excesive de grăsime, au vergeturi vizibile, celulită, care au picioare umflate sau groase cu probleme reumatice.

Bineînţeles, ca la toate tipurile de împachetări, şi la acesta se realizează, înainte de aplicarea cu parafango, un peeling pentru îndepărtarea celulelor moarte, a impurităţilor, stimularea circulaţiei, pregătirea ţesuturilor pentru împachetare.

După peeling se masează cu o cremă anticelulitică, apoi se aplică tratamentul cu parafango pe zonele afectate: genunchi, coapse, şolduri, fese etc. Este cel mai eficient tratament de slăbit, iar efectele se văd chiar de la prima şedinţă.

Pentru cele care vor să facă acest tratament pe o perioadă mai lungă trebuie să ştie că pot pierde în circumferinţă cam 8 cm. Dar în acelaşi timp trebuie să avem şi un regim alimentar adecvat. Astfel, putem scăpa de 4-5 kg.